Ambulante Thuiszorg zoekt een

Helpende (plus) / Diverse teams in omgeving Parkstad, Heuvelland, Maastricht

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden.

Wat ga je doen?
Als Helpende (plus) heb je bij ons een zeer gevarieerde baan. Je zorgt voor een schoon en veilig huis en helpt klanten met hun persoonlijke verzorging. Daarnaast assisteer je de cliënt met lichte begeleidingstaken. Hiertoe ben je bevoegd en bekwaam. Je kijkt samen met de klant naar wat iemand zelf kan of weer wil kunnen en stimuleert mensen daarin. Ook is het belangrijk dat je oog en oor hebt voor wat er verder speelt bij de klant. Daar speel je met je team op in. Je werkt heel zelfstandig. Dat kan, omdat je beschikt over probleemoplossende kwaliteiten. Je bent communicatief vaardig en maakt gemakkelijk contact met klanten en collega’s.
 
Wat mag jij van ons verwachten?

 • Wij bieden je bij aanvang een dienstverband aan voor de duur van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.
 • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
 • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
 • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
   
  Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Wij kennen korte lijnen, hebben veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.
   
  Wat verwachten wij van jou?
  Bij Ambulante Thuiszorg werk je in kleine, zelfsturende wijkteams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de cliënten in hun wijk. We kennen onze cliënten goed. Samen met hen kijken we welke zorg er precies nodig is en hoe we dat het best kunnen invullen. Verder vragen wij van jou:  
 • Diploma Helpende (vereiste)
 • Bevoegd en bekwaam in je vakgebied
 • Ervaring in de thuiszorg is een pré
 • Flexibel inzetbaar
  Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.
   
  Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij als geen ander aanvoelt wat onze cliënten nodig hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze recruiter Julie Crals via telefoonnummer
☎️ 06-25091412.

Mocht je gelijk willen solliciteren, reageer dan via https://werkenbijambulantethuiszorg.nl. In de regel nemen wij nog dezelfde dag contact met je op.