Sevagram zoekt een

Helpende (plus) binnen de flexpool

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij meer eigen regie over jouw inzetbaarheid, maximale werkervaring opdoen binnen verschillende teams en locaties of ben je op zoek naar een manier om te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past? Dan ben jij onze nieuwe collega binnen de Sevaflex! 

Voor jou

 • Goed salaris tot maximaal €2.555,74 bruto per maand
 • Dé kans om te werken binnen verschillende locaties, zo je kennis en vaardigheden te vergroten en maximale werkervaring op te doen!
 • Dé kans om de ouderenzorg verder te ontdekken. Welke doelgroep en locatie past het best bij jou? Hierbij is doorstroom naar een vast team binnen een vaste locatie zeker mogelijk!
 • Jaarcontract met vaste uren, met uitzicht op vast dienstverband
 • Jij hebt zelf de regie over jouw inzetbaarheid (binnen de kaders van Sevagram)
 • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Van jou

 • Mbo diploma voor helpende
 • Bevoegd en bekwaam binnen je vakgebied
 • Regelmatig werken in de weekenden is voor jou geen probleem
 • Jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
 • Jij bent iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken

Jouw koers

Als helpende binnen onze Sevaflex (flexpool) heb jij een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Kom jij ons team versterken? Dan kom jij te werken binnen onze eigen flexpool. Als “flexmedewerker” heb jij, binnen de kaders van Sevagram, zelf de regie over jouw inzetbaarheid. 

Jij plant namelijk zelf je eigen diensten in waarbij je, afhankelijk van de zorgvraag, werkzaam bent binnen meerdere teams en locaties in onze regio’s Heerlen, Heuvelland en/of Maastricht. Een fijne functie wanneer je op zoek bent naar een baan met meer flexibiliteit en eigen regie ten aanzien van je rooster. Maar ook een mooie manier om jouw werkervaring te maximaliseren of om juist te ontdekken welke doelgroep er nu echt het beste bij jou past. Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als helpende?

Als helpende binnen Sevagram zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega’s onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. 

Als helpende bij Sevagram ga je het volgende doen:

 • Je verricht (vraaggericht) ADL- werkzaamheden
 • Je ondersteunt bij licht huishoudelijke taken
 • Je assisteert verzorgenden bij eenvoudige verpleegtechnische handelingen
 • Je signaleert en rapporteert veranderingen rondom de gezondheid en het welbevinden van de bewoners
 • Je helpt de bewoners bij de eetmomenten
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners

Waar ga jij werken? 

Jij komt te werken binnen de Sevaflex. Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie. We werken vanuit ons hart. Daarbij kijken we naar wat iemand écht nodig heeft om zich fijn en veilig te voelen. We noemen dat mensgerichte zorg. Daar zetten wij ons voor in: zorg en het welzijn dat je je naaste gunt!

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent. 

Pak het moment 

Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan als helpende? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als helpende? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden als helpende binnen de flexpool? Stuur dan een whatsappje of bel naar Lonneke Huijnen (+31614353377), Teammanager Flexpool.

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.