Daelzicht zoekt een

Helpende Plus (Gehandicaptenzorg)

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en ben jij Helpende Plus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse locaties in heel Limburg zijn wij op zoek naar:

Helpende Plus (Gehandicaptenzorg)
Uren in overleg


Zo ziet jouw baan eruit

Jij ondersteunt de begeleiding bij het verlenen van zorg en begeleiding. Dankzij jou is er extra aandacht voor de bewoners, doordat jij je als een vis in het water voelt met ondersteunende huishoudelijke taken en ondersteuning bij verzorgingsmaatregelen. Daarnaast kan je zelfstandig medicatie verstrekken.

Samen met je collega’s ondersteun je de bewoners binnen deze woongroep met als doel om hun een fijne, waardevolle dag te bezorgen passend bij hun niveau en gemoedstoestand. Het ondersteuningsplan van de cliënt is daarbij leidend. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn.

Je doet dit binnen een team waarin ieder vanuit zijn functie zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft, maar wel allemaal werkend aan hetzelfde doel. Goed samenwerken in dan ook erg belangrijk. Afstemmen, feedback geven en feedback ontvangen, in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn vinden wij erg belangrijk. Ook als het eens een keer minder soepel gaat of als het even tegenzit, geef jij niet op, maar gaan de schouders eronder.

Dit bieden wij

  • Een vast contract voor 8-32 uur per week (uren in overleg); 
  • Een salaris ter hoogte van FWG 25 (tussen € 1.873,- en € 2659,- bruto per maand op basis van 36 uur) in de functie Locatie Ondersteuner met een addendum als Helpende Plus;
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (we werken vanuit een basisrooster, waarmee we zoveel mogelijk duidelijkheid proberen te scheppen rondom jouw rooster);  
  • Een uitdagende werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen als zorgprofessional;  
  • Gedreven collega’s waar je mee gaat samenwerken; 
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent behulpzaam en een fijne collega. Verder:

  • Je hebt een afgeronde opleiding als Helpende Plus of bent bezig met een zorg opleiding waarbij aantoonbaar de medicatie module met een positief resultaat is afgerond. Belangrijk is dat je kan aantonen dat je bent opgeleid om medicatie te verstrekken;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Je bent bereid om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten, en op sommige locaties ook nacht- en/of slaapdiensten.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Wil je voor je solliciteert alvast wat meer beeld en gevoel krijgen bij de vacature? Zin in een kopje koffie? Bel gerust eens met Frank Dullens (recruiter) via 0611179029, hij vertelt je graag meer over de vacature.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.