De Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) GKT Venray-Horst-Bergen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Bergen Horst aan de Maas Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Helpen bij het opstaan, steunkousen aantrekken (want jij weet precies hoe de Doff n Donner werkt) of als Helpende Plus medicatie uitdelen. Met de ondersteuning van een zorgprofessional van Groene Kruis Thuiszorg lukt het onze cliënten om langer zelfstandig te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?
 

De teams in de regio Venray-Horst-Bergen kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Helpenden Plus in deze regio bij teams van America tot Well, en van Venray naar Arcen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als Helpende Plus in de regio  Venray-Horst-Bergen help je cliënten van Groene Kruis Thuiszorg met uiteenlopende zorgbehoeften.
Je:

  • helpt met wassen en aankleden
  • deelt (als Helpende Plus) medicatie uit
  • biedt mentale en emotionele ondersteuning

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct voor onbepaalde tijd van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verzorgende IG, Coördinator van Zorg en Diensten of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Wat maakt jou de juiste Helpende Plus?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je bent zelfverzekerd en een echte aanpakker. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.
Je bent:

  • gediplomeerd Helpende Zorg en Welzijn (Intas/Inas), heb je de medicatiemodule gedaan? Dan is dat een mooie pré. Anders bieden wij je de mogelijkheid aan om deze bij De Zorggroep te behalen
  • in bezit van je rijbewijs en bij voorkeur beschik je over een eigen auto
  • een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marije van Delft (Medewerker Recruitment) via werkenbij@dezorggroep.nl .

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.