De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Groene Kruis Thuiszorg Regio Venlo

Dienstverband

max. 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Helpen bij het opstaan, steunkousen aantrekken (want jij weet precies hoe de Doff n Donner werkt) of als helpende plus medicatie uitdelen. Met de ondersteuning van een zorgprofessional van Groene Kruis Thuiszorg lukt het onze cliënten om langer zelfstandig te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams in de regio Venlo kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor helpenden (plus) in deze regio bij teams van Venlo tot Belfeld, en van Reuver naar Tegelen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als helpende (plus) in de regio Venlo help je cliënten van Groene Kruis thuiszorg met uiteenlopende zorgbehoeften.

Je:
·         helpt met de ADL-zorg
·         deelt (als helpende plus) medicatie uit
·         biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

 Je bent:
·         gediplomeerd helpende zorg en welzijn (intas /inas), heb je de medicatiemodule gedaan? Dan is dat een mooie pré. Anders bieden wij je de mogelijkheid aan om deze bij De Zorggroep te behalen
·         in bezit van je rijbewijs en bij voorkeur beschik je over een eigen auto
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Hoe zorgen wij voor jou?
Als helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Welke teams vallen onder regio Venlo?
Onder regio Venlo vallen de volgende teams:
Belfeld, Blerick, Arcen-Lomm-Velden, Reuver-Beesel, Reuver-Offenbeek, Reuver-Offenbeek B, Tegelen-Heide, Tegelen Centrum, Tegelen-Maasveld-Steyl, Venlo-Centrum-Zuid, Venlo-Groenveld 1, Venlo-Groenveld 2 en Venlo-Withuis.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in regio Venlo.
Onze Recruitment Medewerker: Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een helpende (plus) in de thuiszorg en is te bereiken op werkenbij@dezorggroep.nl

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.