De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Groene Kruis Thuiszorg, Regio Venlo

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Helden Venlo

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Helpen bij het opstaan, steunkousen aantrekken (want jij weet precies hoe de Doff n Donner werkt) of als helpende plus medicatie uitdelen. Met de ondersteuning van een zorgprofessional van Groene Kruis Thuiszorg lukt het onze cliënten om langer zelfstandig te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams in de regio Venlo kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor helpenden (plus) in deze regio bij teams van Venlo tot Panningen, en van Beesel naar Tegelen. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als helpende (plus) in de regio Venlo help je cliënten van Groene Kruis thuiszorg met uiteenlopende zorgbehoeften.

Je:
·         helpt met wassen en aankleden
·         deelt (als helpende plus) medicatie uit
·         biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

 Je bent:
·         gediplomeerd helpende zorg en welzijn (intas /inas), heb je de medicatiemodule gedaan? Dan is dat een mooie pré. Anders bieden wij je de mogelijkheid aan om deze bij De Zorggroep te behalen
·         in bezit van je rijbewijs en bij voorkeur beschik je over een eigen auto
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Hoe zorgen wij voor jou?
Als helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren het is om bij De Zorggroep te werken?
Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in regio Venlo.
Onze Recruitment Medewerker: Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een helpende (plus) in de thuiszorg en is te bereiken op werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.