De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Groene Kruis Thuiszorg

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. Een simpel "dankjewel" of een echte glimlach, daar doe jij het als helpende zorg en welzijn voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
Als Helpende (plus) ga je aan de slag op een afdeling van één van onze wijkteams in de regio Venlo. Waar jij je vooral voor inzet is dat de cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je werkt daarbij vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert. In een zorgleefplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de cliënten zijn en welke zorg je als helpende verleent. Je ondersteunt dus alleen waar nodig met bijvoorbeeld de ADL-zorg, reik je als helpende plus medicatie uit en biedt je mentale en emotionele ondersteuning.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt. Wil je jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld een cursus omgaan met agressie of de medicatiemodule te volgen? Bij De Zorggroep helpen we je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling en gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden.. In regio Venlo hebben we volop mogelijkheden voor enthousiaste helpenden (plus)! Op dit moment hebben we mogelijkheden bij de teams van Venlo tot Belfeld, en van Reuver tot Tegelen. Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past.

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal €2.717,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard.

Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Helpende (plus)?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je geniet van het één-op-één contact bij mensen thuis en werkt graag zelfstandig. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn. Radio aan en gaan!

Verder belangrijk:
  • Diploma als Helpende zorg en welzijn
  • Heb je de medicatie module gevolgd en ben je Helpende plus? Dan is dat mooi meegenomen!
  • Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus!
  • Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!
Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de wijkteams in de regio Venlo en Beesel. Onze recruiters Sharel Driessen en Rick Daniels vertellen je graag meer over het werk van een Helpende (plus) in de thuiszorg en zijn te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl en Rick.Daniels@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden