Cicero Thuis zoekt een

Helpende plus in de wijk (16-28 uur per week)

Dienstverband

16-28 uur per week)

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Helpende plus in de wijk (16-28 uur per week)
Een luisterend oor en hulp bij de verzorging; jij snapt wat jouw cliënten nodig hebben! Jij bent dan ook de helpende plus die zij iedere keer weer graag zien. De glimlach op het gezicht van onze cliënt, dat is wat jou energie geeft! Spreekt je dit aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als helpende plus in de wijk werk je zelfstandig bij onze cliënten thuis. Je ondersteunt en begeleidt hen bij de persoonlijke ADL-zorg. Denk hierbij aan ondersteuning bij de persoonlijke zorg, aantrekken van steunkousen, uitreiken van medicatie en geven van aanwijzingen aan mantelzorgers. Je werkt daarbij natuurlijk volgens het opgestelde zorgplan.

Wanneer er bijzonderheden voorkomen bij jouw cliënt rapporteer je dit en bespreek je dit met je collega’s. Je hebt oog voor wat de mensen écht nodig hebben en kijkt daarbij naar wat cliënten zelf kunnen en wat niet meer? Soms zit hulp namelijk in hele kleine dingen.

Kortom, dit is een leuke, afwisselende en zelfstandige functie!

Waar kom je te werken?

Cicero Thuis biedt thuiszorg aan zo’n 2.000 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg;  van Parkstad, Westelijke Mijnstreek  en een deel van het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een afgerond mbo-niveau 2 diploma helpende plus.
  • Jij krijgt energie van wisselende werkplekken en verschillende cliënten.
  • Je legt makkelijk contacten en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.
  • Je ben in het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Jij bent 20 uur per week beschikbaar, bij voorkeur op korte termijn.

 

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 25 (minimaal € 1.808,83 bruto per maand en maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele, relevante diploma’s gecontroleerd. Deze vacature wordt ook intern vacant gesteld.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.