Proteion zoekt een

Helpende plus in de wijk: regio Bergen-Gennep

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Horn Gennep

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij de daadkrachtige Helpende plus die het verschil maakt? De persoon die een voldaan gevoel krijgt wanneer anderen geholpen worden? Dan pas je bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Als Helpende plus houd je rekening met de individuele wensen van cliënten en pas je de zorg en begeleiding hierop aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je de cliënten in de regio Bergen-Gennep. Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. De kleine momenten van aandacht zijn hierbij van grote waarde.

Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie en mantelzorgers.

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) afgerond en een medicatiemodule behaald. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de cliënt. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Mede dankzij jou kunnen cliënten zoveel mogelijk zelfstandig wonen. Je bouwt snel een band op. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen cliënten zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het wijkteam.

In de wijk werk je vrij zelfstandig, maar je kunt altijd terecht bij je collega’s. Dit kan in je eigen team, maar ook zoeken we tussen de verschillende wijkteams van Bergen-Gennep de samenwerking op en helpen elkaar waar nodig. We helpen je met ontwikkelen en bieden waar nodig de mogelijkheden hiervoor.

Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Ook als je nog weinig ervaring hebt, maar de thuiszorg je wel aanspreekt drinken we graag een kop koffie of thee met je. Samen ontdekken we of deze functie bij je past.


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 25 met een maximum van €2.717,96 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team

Je komt in een team terecht met verschillende verzorgenden (IG) en verpleegkundigen, aangestuurd door een 1e wijkverpleegkundige. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten goed verzorgd worden en bijzondere momenten thuis kunnen beleven. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen.

Je kunt binnen je eigen team altijd terecht voor vragen, om even te sparren of om je hart te luchten. 
Bijzondere momenten creëer je samen.


'Jij zorgt dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Sanne heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sanne Willemars
1e Wijkverpleegkundige
 0652669166
 sannevousten@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.