Cicero Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) Intramurale Zorg (16 - 36 uur per week)

Dienstverband

16 tot 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Schinveld Geulle Brunssum Voerendaal Brunssum Nuth Hoensbroek Brunssum Brunssum Amstenrade Brunssum Hulsberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Helpende (Plus) Intramurale Zorg (16 - 36 uur per week)

Heb jij hart voor de ouderenzorg en wil je werken bij een organisatie waar de cliënt centraal staat en de medewerker cruciaal is? Ben je in bezit van een diploma Helpende, met aanvullende plus module of ben je bereid om deze te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou als helpende (plus) voor 16 tot 36 uur per week!

Wat ga je doen?

Je gaat natuurlijk doen waar jij goed in bent: de cliënt een fijne dag bezorgen. Je ondersteunt met ADL-taken zoals wassen en aankleden. Je zorgt ervoor dat de cliënt zich tijdens de ADL op zijn gemak voelt en persoonlijke aandacht krijgt. Ook help je bij huishoudelijke taken. De afwas doen, een boterhammetje smeren of de tafel afnemen vind je dus geen enkel probleem. Wanneer jij gekwalificeerd bent als helpende plus zorg je ervoor dat de cliënt zijn medicijnen in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment krijgt.

Een waardevolle en superleuke baan voor een helpende (plus) met een groot zorghart voor ouderen!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (niveau 2) met, bij voorkeur de aanvullende Plus module of bent bereidheid deze te halen.
  • Je bent een enthousiaste, betrokken en proactieve collega met hart voor ouderenzorg.
  • Je bent iemand die initiatief neemt, eigen verantwoordelijkheid draagt, goed kan communiceren en klantgericht is.
  • Je bent een empathisch, erg geduldig en voelt onze cliënten goed aan.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 30 (minimaal € 1.863,09 bruto per maand en maximaal € 2.631,63 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele, relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze uitdagende functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.