De Zorggroep zoekt een

Helpende plus, Maasduinen Staete, Bergen

Dienstverband

24 - 32

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Helpende + die op zoek is naar een uitdagende baan ? Dan is de functie helpende + bij Maasduinen Staete wellicht iets voor jou!

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan naar de functie van helpende bij Maasduinen Staete. In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Maasduinen Staete en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk 
functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
·         helpt met de ADL-zorg
·         ondersteunt met eten en drinken
·         ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten
 
Wat maakt jou de juiste Helpende plus?
Jij staat je mannetje, je weet van aanpakken, zoekt met je collega’s naar de best mogelijke samenwerking en laat de bewoner centraal staan. Verder werk je belevingsgericht en ben je flexibel inzetbaar.
 
Je bent een:
·         gediplomeerd Helpende plus
·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 
 
Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende plus schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een contract voor onbepaalde tijd  voor 12-18 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 
 
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners bij Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 


Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie of wil je eerst sfeer proeven? Neem dan contact op met Recruiter: Annelies Waasdorp, via werkenbij@dezorggroep.nl 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!
 
De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.