MeanderGroep zoekt een

Helpende Plus – Lückerheide DZEP

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Helpende Plus die ons team Roos (DZEP) binnen de Lückerheide (tijdelijk) wil komen versterken vanwege zwagerschapsverlof!

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorgverlening. Je wordt blij van belevingsgericht werken en leeft op als je mag werken in de ouderenzorg. Daarnaast heb je ideeën en help je graag mee met het verbeteren van de zorg.
 • Je voert ADL-handelingen uit.
 • Je observeert, analyseert en controleert.
 • Je overlegt met collega's en andere betrokkenen

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas zodra we elkaar hebben ontmoet. Wij vinden het in ieder geval fijn als jij:
 • Beschikt over het diploma Helpende Plus.
 • Kennis en affiniteit hebt met dementie.
 • Stevig in je schoenen staat en weet te communiceren wanneer dit nodig is.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. Verder volgen wij de vergewisplicht conform wet- en regelgeving (verplichte referentiecheck).

Welkom in ons team Roos
Elke unit binnen onze afdelingen biedt een specifieke vorm van zorg en begeleiding voor de doelgroep 'mensen met dementie met zeer ernstige gedragsproblematiek' (D-ZEP). Toch hebben we gezamenlijk één doel: het welbevinden van de bewoner staat op de eerste plek. Dit maakt dat we dagelijks uitgedaagd worden om out-of-the-box te denken als het om wensen van de bewoner gaat. Creatief zijn wij dus zeker!

Roel (verpleegkundige): Plezier maken met de bewoners geeft mij dé energie die ik zoek in mijn werk. Al brengt het ziektebeeld van onze bewoners uitdagingen met zich mee, hun reactie maakt mijn dag!

Naast op zijn tijd plezier maken, kunnen wij als team als geen ander reageren en acteren op crisissituaties. Dat maakt dat je af en toe best stevig in je schoenen moet staan. Voor ons maakt dat het werk afwisselend en het zorgt ervoor dat we niet in een vaste routine belanden.

Roel (verpleegkundige): Positief denken, positief benaderen en meebewegen! Dat is de formule om elke dag met een glimlach naar je werk toe te gaan.

Benieuwd hoe het is om op deze locatie te werken? Klik hier voor een super leuk filmpje over werken op locatie Lückerheide!

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, Verzorgende (Helpende Plus) FWG30 (max €3.013,60). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen en -tijden onregelmatigheidstoeslag.
 • In eerste instantie voor zwangerschapsverlof. Bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
 • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
 • Een contract voor 28 uur per week.
 • Voldoende verlof voor een goede werk- privé balans.
 • Een goede pensioenopbouw voor later.
 • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
 • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.