Land van Horne zoekt een

Helpende plus of verzorgende IG - accent op de nachtdiensten

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze cliënten op de PG afdeling 's nachts rustig kunnen slapen? Dan is werken bij zorgcentrum Ververshof misschien wel iets voor jou. Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat je functie inhoudt
In deze vacature ligt het accent op de nacht. Ook in de nacht hebben onze cliënten aandacht nodig als ze niet kunnen slapen. Samen met een collega zorg je dat die zorg er ook in de nacht is en dat de cliënten zich veilig voelen. Deze vacature is voor de afdeling PG.

Wat wij vragen
Je hebt een diploma helpende niveau 2 of verzorgende IG. Van jou wordt verwacht dat je in staat bent verantwoordelijk en op een plezierige manier te kunnen werken met onze cliënten. Ervaring met de doelgroep is een pré.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur wordt in onderling overleg vastgesteld met een maximum van 28 uur. Het accent ligt op werken in de nacht maar daarnaast werk je minimaal twee dagdiensten per maand. De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het salaris voor helpende plus is volgens VVT-cao FWG 25 (minimaal 2.139,72 en maximaal 2.717,96 bruto voor 36 uur) en op basis van jouw ervaring. Het salaris voor verzorgende IG is volgens VVT-cao FWG 35 (minimaal 2.266,72 en maximaal 3.025,81 bruto voor 36 uur) en op basis van jouw ervaring. En een eindejaarsuitkering van 8,33%

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de teamleider Wil Maassen, T. 088 987 89 65.