MeanderGroep zoekt een

Helpende (Plus) of Verzorgende IG Dr. Calshof

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg
Jij bent klaar voor een nieuwe avontuur, en wij kunnen niet wachten om jou toe te voegen aan ons team!

In je nieuwe rol als Helpende (Plus) of Verzorgende IG staat de bewoner centraal. Jouw doel is om elke dag een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat doe je door nieuwsgierig te zijn en hen echt te leren kennen. Binnen MeanderGroep staan wij voor de eigen regie van onze bewoners: en daar hoort bij dat we in het belang van de bewoner af en toe buiten de gebaande paden kunnen denken!

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Je werkt samen met toegewijde collega's om kwalitatief zo hoog mogelijke zorg te bieden. Je maakt deel uit van een hecht team en streeft ernaar om een warme en huiselijke sfeer te creëren.

Wat zijn jouw taken binnen Calshof?
 • Je ondersteunt bewoners, familie en collega's bij het vergroten van hun zelfredzaamheid.
 • Je moedigt voortdurend de kracht van onze bewoners aan en biedt waar nodig ondersteuning.
 • Je observeert, analyseert, controleert en onderneemt actie.
 • Je optimaliseert en vernieuwt zorgprocessen.
 • Daarnaast werk je aan zorgleefplannen en rapportages.

Zijn wij een match?
Laten we dat ontdekken! Jij houdt in ieder geval van de variatie in je werk, van belevingsgericht werken, en van het bieden van zorg zowel binnen als buiten de muren van onze locatie.

Daarnaast:
 • Heb je het diploma Helpende (Plus) of Verzorgende IG niveau 3 op zak.
 • Heb je een warm hart en een sterk inlevingsvermogen voor de bewoners.
 • Breng je frisse ideeën en draag je graag bij aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg.
 • Ben je betrokken en weet je bewoners met elkaar te verbinden!

Bij indiensttreding ben je bereid binnen twee maanden een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, maar jij kunt ook jouw handelingen up to date houden in ons eigen Skillslab.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, Helpende FWG 25 (max. € 2.853,86 bij 36 uur), Helpende Plus FWG 30 (max. € 2.938,60 bij 36 uur) en Verzorgende IG FWG 40 (max. € 3.417,15 bij 36 uur). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen en -tijden onregelmatigheidstoeslag.
 • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
 • Een contract voor onbepaalde tijd (want áls we een match zijn, zijn we het niet maar tijdelijk!).
 • Een contract voor 24-32 uur per week.
 • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
 • Een goede pensioenopbouw voor later.
 • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
 • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.

Waarom Calshof?
In Dokter Calshof wonen 65 bewoners. Er zijn 5 woonvormen waar aan 33 bewoners met dementie zorg wordt geboden. De overige 32 bewoners ontvangen zorg in het woonzorggedeelte en hebben ieder een eigen appartement.

De centrale gedachte is dat de bewoner zich optimaal thuis voelt. Bewoners leven hun eigen leven en daar waar dit niet meer zelfstandig kan, ontvangt men ondersteuning. Begrippen als eigen kracht, eigen regie, veilig wonen, huiselijkheid en geborgenheid staan centraal. Familieleden, vrienden en kennissen worden zoveel mogelijk bij het zorgproces betrokken. Ook het opbouwen en onderhouden van sociale contacten met medebewoners wordt gestimuleerd.

Klik hier voor meer informatie over deze locatie.