Land van Horne zoekt een

Helpende Plus of Verzorgende IG Nachtdienst

Dienstverband

0 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg jij voor een veilige, prikkelarme woonomgeving, zodat onze cliënten op de PG afdeling 's nachts rustig kunnen slapen?
Dan is werken bij zorgcentrum Ververshof misschien wel iets voor jou en maken we graag kennis met jou!


Wat je functie inhoudt
In deze vacature ligt het accent op de Nachtdiensten.
Ook in de nacht hebben onze cliënten ondersteuning, zorg en aandacht nodig, als ze niet kunnen slapen. Samen met een collega zorg je ervoor, dat passende zorg, aandacht en ondersteuning wordt geboden in de nacht. Zodat de bewoners zich gehoord en gesteund, maar vooral ook veilig voelen.

Wat wij vragen
Je bent een gediplomeerd Helpende Plus of Verzorgende IG, met ervaring en affiniteit inz. de psychogeriatrische ouderenzorg. Je hebt veel verantwoordelijkheidgevoel, kan goed zelfstandig werken en zorgt voor een fijne, rustige sfeer op de afdeling.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. Het accent ligt op werken in de nacht, maar je werkt ook minimaal 1 x per maand een dag- of late dienst (voor de teamspirit, verbinding en dat je ook weet wat er speelt overdag en voor eventuele handelingen e.d. bij te houden). De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Het salaris voor Helpende (Plus) betreft volgens VVT-cao FWG 25 (min. € 2.139,72 en max. € 2.717,96 bruto per maand voor 36 uur per week) en op basis van jouw ervaring.
Het salaris voor Verzorgende IG is volgens VVT-cao FWG 35 (min. € 2.266,72 en max. € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week) en op basis van jouw ervaring. Per oktober volgt een CAO loonsverhoging van 5% en vóór oktober 2024 nogmaals in totaal 5%.

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de teamleider Wil Maassen, T. 088 987 89 65 en mocht je geen vragen meer hebben, maar wel interesse? Leuk! Reageer dan meteen en we drinken graag een kop koffie met je!