De Zorggroep zoekt een

Helpende plus, PG plus woning, Hof te Berkel, Horst

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Horst Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij die inspirerende Helpende (plus) in PG Plus woning? 

De groepswoning is bedoeld voor cliënten met een functionele indicatie voor verblijf en behandeling op psychogeriatrische grondslag in combinatie met psychiatrische problematiek en voor cliënten met dementie bij wie zich ernstige gedragsproblemen ontwikkelen. De zorgbehoefte is bepalend voor de opname, niet de aandoening en/of leeftijd. Er wonen 6 of 7 cliënten binnen de PG plus woning van Hof te Berkel en Vincentiushof. Binnen deze PG plus woningen wonen cliënten bij wie ernstige gedragsproblemen kunnen ontwikkelen. Zie jij hierin de uitdaging? Kun jij in een dynamische omgeving "out off the box" denken en handelen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wat ga je doen? 
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Hof te Berkel of Vincentiushof en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk 
functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

 • helpt met de ADL-zorg
 • ondersteunt met eten en drinken
 • ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
 • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

 Wat maakt jou de juiste Helpende plus?
Jij staat je mannetje, je weet van aanpakken, zoekt met je collega’s naar de best mogelijke samenwerking en laat de bewoner centraal staan. Verder werk je belevingsgericht en ben je flexibel inzetbaar.
 Je bent een:

 • gediplomeerd Helpende plus
 • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
 • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende plus schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt met een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bespreken we samen met jou. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners bij Hof te Berkel of Vincentiushof is een beloning dubbel en dwars waard.
Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 

 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
  van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de organisatie? Neem dan contact op met Recruitment Medewerker, Marije van Delft, via: werkenbij@dezorggroep.nl 
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met teamcoach Cor Kessels, telefoonnummer 06-14378349 (Hof te Berkel) of teamcoach Noud Arts, telefoonnummer 06-83108553 (Vincentiushof).

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.