Parc Imstenrade zoekt een

Helpende plus Residenties Wilgenhof/Genderstate

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Helpende plus Residenties Wilgenhof en Genderstate

20 - 28uur per week

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze klant te vervullen. Dienstverlening die we niet standaard in huis hebben kan worden ingekocht, wij zorgen ervoor dat onze bewoners bij ons hun levensstandaard op hetzelfde niveau kunnen voortzetten. Op onze residenties Wilgenhof en Genderstate zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je precies doen?

Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het een fijne uitdaging vindt om binnen een hecht team zelfstandig te werken. Als Helpende Plus ondersteun je de Verzorgenden en Verpleegkundigen en zorg je er samen voor dat elke bewoner de best mogelijke persoonlijke zorg krijgt, want dat verdienen ze. Hoewel jij bewoners graag wilt helpen met de dagelijkse zorg, zorg je er wel voor dat de bewoner zelfredzaam blijft. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren. Omdat we binnen Vitalis werken in Vitale teams die zelf organiserend zijn heeft iedere medewerker een aandachtsveld waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Bij ons heb je een echte waardevolle inbreng en kun je met jouw mening en persoonlijkheid echt een verschil maken. Jij hebt een scherp oog voor veranderingen, kwetsbaarheden en risicofactoren bij de bewoners die je helpt en ondersteunt.

De bewoners op de residenties Wilgenhof en Genderstate zien wij als gasten die wij kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg bieden. Onze gasten zijn vitaal, beschikken over veel kennis en levenservaring en hebben veel van de wereld gezien. Ze delen dit graag met je waardoor je iedere dag weer met een mooi verhaal thuis komt en je ook inhoudelijk op scherp wordt gezet. Je werkt in diensten tot uiterlijk 23uur.

Wat neem jij mee?

We hoeven jou niet te vertellen wat de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Je hebt een diploma voor Helpende Zorg / Zorg & Welzijn niveau 2, met addendum Medicatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je het prettig vindt om vanuit een team te werken waarbij je wel zelfstandig je routes loopt op onze residentie en ook zelfstandig besluiten durft te nemen. Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Verzorgende IG zijn er zeker bij ons ook.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een sterk coachende en open cultuur
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je werkt in een zelf organiserend team waarbij jouw input echt telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 30 (min. € 1.863,09 - max. € 2.631,63 bruto per maand)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.