Sevagram zoekt een

Helpende (plus) somatische zorg binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Een band opbouwen met bewoners én ondersteunen bij uitdagende zorg! Dat is waarom collega’s graag werken binnen onze locatie Oosterbeemd waar bewoners met somatische zorgvragen wonen.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Jouw baan als helpende (plus) binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Dat jij de bewoners goed kent en weet wat er speelt, zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren! Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee! De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Liever eerst een dagje meelopen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanagers Sander (0639083823) of Silvia (0618467377).