Land van Horne zoekt een

Helpende plus, Verzorgende IG, Verpleegkundige of Medewerker Welzijn voor de afdeling PG+

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij lef, durf jij te pionieren en ga jij verder, als anderen het niet meer weten? Zie jij de persoon áchter het gedrag(problematiek) en zoek je meer verdieping in je werk?
Dank drnken we graag een kop koffie met je en verwelkomen we je in ons team. Je ontwikkelt je dan verder in je functie op het gebied van ziektebeelden en gedrag.


PG wat? PG+!
Bij Land van Horne wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een tijdelijke behandelvoorziening, een doorstroom PG+ afdeling, voor mensen met dementie die ernstig probleemgedrag laten zien. Denk aan roepgedrag, agressie als gevolg van angst, verdriet, frustratie of persoonlijkheidsstoornis. Op deze afdeling worden cliënten met ernstig probleemgedrag tijdelijk gehuisvest, om ze rust en stabilisatie te bieden. Na dit tijdelijk verblijf verhuizen de cliënten, naar een voor hun veilige en passende woonplek.

Samen kijken naar de individu
Elke dag is anders. Maar wat de PG+ afdeling zo bijzonder maakt, is dat je meebouwt aan een nieuw multidisciplinair team binnen de gedragsproblematiek. Samen ontdekken en elke dag leggen jullie met frisse, positief kritische blik de focus op de individuele cliënt en wat deze nodig heeft. Wat zijn de mogelijkheden voor de cliënt, wat kan en wat laat de cliënt zien. Het kunnen lezen van de cliënt, het hebben van intensief contact, continue communicatie, ook met de familie/netwerk en het samen leren en verder specialiseren is hier aan de orde van de dag. Dus heb jij affiniteit met gedragsproblematiek en wil je je hier nog meer in verdiepen, dan drinken we graag een kop koffie met je!

Jij krijgt
  • Een ontzettend leuke en uitdagende baan in een geheel nieuw team, waar jouw mening telt.
  • Alle ruimte om je door te ontwikkelen en te specialiseren in gedragsproblematiek.
  • Een passend salaris voor jouw functie en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT (van FWG 25 voor de functie van helpende t/m 50 voor een HBO Verpleegkundige).
  • Je werkuren en -dagen bepalen we graag samen.
Wie ben jij?
  • Je hebt affiniteit met psychogeriatrische cliënten.
  • Je hebt kennis van of wilt je verdiepen in gedragsstoornissen, verstoorde prikkelverwerking en het omgaan met agressie bij cliënten.
  • Je bent creatief en denkt in mogelijkheden: wat kan er wél!
  • Je bent niet bang feedback te geven of ontvangen.
  • Je bent een teamspeler en denkt altijd mee!
  • Je hebt een passend zorg- of welzijnsdiploma voor jouw functie.
Solliciteren
Interesse? Leuk! Reageer dan via de 'Solliciteren' knop met je CV en motivatie. We kijken we dan graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Heb je interesse, maar heb je vragen over PG+?
Bel, app of mail dan even met Zohra Chaoui-Akechtabou, waarnemend teamleider van de nieuw te openen PG+ afdeling, op T 06-48755092 of via: z.chaoui@Landvanhorne.nl.