De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Vitale Wijken Reuver-Tegelen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Reuver Tegelen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Helpen bij het opstaan, steunkousen aantrekken (want jij weet precies hoe de Doff n Donner werkt) of als helpende plus medicatie uitdelen. Met de ondersteuning van een zorgprofessional van De Zorggroep lukt het onze cliënten om langer zelfstandig te blijven wonen. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De Nieuwe Munt in Tegelen en Bösdael in Reuver zijn twee bijzondere wijken. In deze wijken kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het zijn wijken voor jong en oud waar mensen met én zonder zorgbehoefte door elkaar wonen. De teams in Reuver en/of Tegelen kijken uit naar je komst! Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en zoeken dan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als helpende (plus)help je cliënten van De Zorggroep met uiteenlopende zorgbehoeften.
Je:
·         helpt met wassen en aankleden
·         deelt (als helpende plus) medicatie uit
·         biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis.

Je bent:
·         een gediplomeerd helpende zorg en welzijn (intas /inas). Heb je de medicatiemodule gedaan? Dan is dat een mooie pre. Als je deze module niet, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze bij De Zorggroep te behalen
·         een echte teamspeler; je komt je collega's continu tegen in de wijk en kunt altijd even samen overleggen
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Hoe zorgen wij voor jou?
Als helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: sharel.driessen@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.