Land van Horne zoekt een

Helpende (plus) voor de Flexpool

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg
Wil je de ouderenzorg in z'n geheel leren kennen, de nodige ervaring opdoen op verschillende afdelingen en/of wijkteams en altijd onder dynamische omstandigheden willen werken met de garantie van vaste uren?

Onze Flexpool
De Flexpool van Land van Horne levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van zorg binnen de zorgafdelingen en wijkteams. Om dat mogelijk te maken heb je medewerkers nodig die bereid zijn om op basis van telkens 6 tot 7 weken afdelingen en/of wijkteams te ondersteunen. Dat wordt detacheren genoemd. Doordat je als medewerker van de flexpool op verschillende afdelingen werkt verkeer je eigenlijk in een bijzondere en tevens unieke positie. Ten opzichte van vaste medewerkers van een afdeling heb je namelijk meer mogelijkheden om alle aspecten van de ouderenzorg te leren kennen. Je krijgt te maken met plaatsingen op afdelingen met somatisch zieken, psychogeriatrische cliënten, cliënten met de ziekte van Huntington, de geriatrische revalidatie en de thuiszorg. Dat maakt het werk natuurlijk heel interessant en uitdagend maar het vergt ook een extra inspanning van de medewerker. Je moet als het ware van alle markten thuis zijn. Daarom mag je van ons ook de nodige ondersteuning verwachten om deze uitdagende functie goed te kunnen invullen. Dat doen we onder andere door gerichte scholing aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden. Daarnaast wordt elke detacheerperiode met jou persoonlijk geëvalueerd. Dat gebeurd onder meer aan de hand van een reflectieformulier wat je zelf moet invullen en bespreken met de teamleider van de afdeling of wijkteam waar je gewerkt hebt en aansluitend met de coördinator van de Flexpool. Leerdoelen die je daarbij voor jezelf hebt geformuleerd worden verwerkt in een plan van aanpak. De Flexpool leent zich daardoor ook uitstekend om collega's met een zorgopleiding maar die een afstand tot de zorg hebben opgelopen, de herintreder, weer geschikt te maken voor het werken in de zorg. Daarvoor worden begeleidingstrajecten uitgezet op afdelingen die hier ruime en goede ervaring mee hebben.

Wat je functie inhoudt
Je bent mede verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van de aan jou toevertrouwde cliënten. Tevens word je belast met het scheppen van voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid en sociale begeleiding van de cliënten.

Wat wij vragen
Je hebt het diploma helpende niveau-2 evt. aangevuld met de helpende plus module of je bent in het bezit van een zorgkundige diploma. Er wordt verwacht dat je de verantwoordelijkheid draagt voor de aan jou toevertrouwde cliënten. Bereidheid tot het draaien van alle diensten. Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Je bezit een grote mate van zelfstandigheid. Aandacht en betrokkenheid voor de zorgverlening van cliënten vind je erg belangrijk. Je bent tactvol, hulpvaardig en hebt een goed invoelingsvermogen. Je legt gemakkelijk contact en hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Daarnaast worden eisen gesteld aan je mobiliteit. Je moet namelijk inzetbaar kunnen zijn voor alle locaties van Land van Horne en de thuiszorg Land van Horne, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met aanvaardbare reistijden.

Wat wij je bieden
Bij wederzijds enthousiasme, bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd. De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of daar samen uit kunnen komen. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 25 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Ook krijg je van ons vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast zijn er meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden waar je gebruik van kan maken zoals korting op je sportabonnement en toegang tot de online trainingen van GoodHabitz.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de coördinatoren van de flexpool, John Graat T. 06 57 19 00 45, Nathalie Beelen, T. 06 43 84 48 92 of Sjannie Teeuwen, T. 088 987 88 85. Of mail naar flexpoollvh@landvanhorne.nl