Land van Horne zoekt een

Helpende Plus voor Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ)

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Op de afdeling Geriatrische revalidatie zorg (GRZ) zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken als helpende (plus).

Werken op de GRZ-afdeling vraagt echt iets anders van het verplegend en verzorgend personeel dan werken in de woonzorglocaties. Gemiddeld verblijven er 54 revalidanten met een grote variatie aan klinische ziektebeelden. Je komt te werken op een dynamische revalidatieafdeling waar revalidanten worden begeleid aan hun herstel met als doel dat de revalidant terugkeert naar de eigen woonomgeving. De verblijfsduur is relatief kort (gemiddeld 6 weken). Geen dag is hetzelfde. Er wordt nauw samengewerkt in een multi disciplinair team met helpende, verzorgende IG en verpleegkundige. Als helpende ben je verantwoordelijk voor de basiszorg (ADL). Daarnaast let je op het welzijn van de mensen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Je weet op het juiste moment de juiste dingen te zeggen of te doen. Je ondersteunt en begeleidt de revalidant in zijn revalidatieproces.


Wij zoeken een collega:
  • Waarvan het hart sneller gaat kloppen als het gaat om werken in de mooie wereld die revalidatie heet
  • die graag (samen)werkt in een hecht multidisciplinair team
  • die houdt van een uitdaging
  • die goed kan omgaan met wisselende omstandigheden
  • die de doelen van de revalidant respecteert
  • die het hart op de juiste plaats heeft
  • die stevig in zijn/haar schoenen staat
  • die lerend werken en werkend leren

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een gediplomeerde helpende plus (richting zorg en welzijn) met een stevige persoonlijkheid, die in staat is daadkrachtig op te treden en oplossingsgericht te werk gaat. Daarnaast heb je al enige (stage)ervaring in de ouderenzorg. Eventueel aangevuld met de cursus helpende plus. Heb jij ervaring in de zorg dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Dus: ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze toffe functie waarin geen dag hetzelfde is. Heb jij ervaring met gedragsproblematiek? Dat is mooi meegenomen. Geen ervaring op dit gebied? Geen probleem! We helpen jou. Ervaring kun je immers opdoen. Wij vragen de bereidheid om wisselende diensten te werken (7 dagen per week). Uiteraard kun je rekenen op een gedegen inwerkperiode. Op deze manier wordt je bekend gemaakt met het GRZ-proces en ga je goed voorbereid van start.


Ons aanbod?

Wij bieden in elk geval een interessante functie binnen een collegiaal en professioneel team. Je salaris wordt ontleend aan functiegroep 25 (min. € 2.139,72 en max. € 2.717,96 bruto per maand o.b.v. 36 uur). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast bieden we een goed scholingsaanbod en kom je te werken in een prettig team waar kwaliteit en samenwerken hoog in het vaandel staan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bepalen we graag samen met jou. Verder willen we je graag uitnodiging om een dag mee te lopen na wederzijdse enthousiasme tijdens het gesprek om duidelijker beeld te krijgen van de specifieke geriatrische revalidatie zorg.


Meer informatie?

Voor meer informatie kun je altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen met teamleider Cindy Stienen. Dit kan telefonisch of via Whatsapp T: 06 42648140 of via de mail E: c.de.graaf@landvanhorne.nl. Zij vertelt je graag meer over de specifieke kenmerken van het werken binnen de GRZ-afdeling.


Direct solliciteren?

Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via de button "solliciteer direct".