Land van Horne zoekt een

Helpende (plus) voor Stichting Land van Horne, kies jouw locatie, uren en doelgroep!

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Solliciteer bij ons à la carte. Vul het keuzemenu in en vind je droombaan op een van onze locaties in Brabant of Limburg!

Wie we zoeken
Ga jij stralen als het gaat om 'jouw' cliënten? Kan jij mensen stimuleren om de grens net een beetje te verleggen? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Kan jij streng zijn als het moet? Soms een helpende hand toesteken? En ken jij het klappen van de zweep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen
Wij zoeken collega's die het diploma helpende niveau-2 hebben richting zorg en welzijn. Daarnaast heb je al enige (stage)ervaring in de ouderenzorg. Eventueel aangevuld met de cursus helpende plus, deze aanvulling is noodzakelijk als je in de thuiszorg wilt werken. Heb jij ervaring in de zorg dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Dus: ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze toffe functie waarin geen dag hetzelfde is. Heb jij ervaring met gedragsproblematiek? Dat is mooi meegenomen. Geen ervaring op dit gebied? Geen probleem! We helpen jou. Ervaring kun je immers opdoen. Wij vragen de bereidheid om wisselende diensten te werken (7 dagen per week).

Wat wij je bieden
Natuurlijk krijg je voor dat harde werken een mooie beloning. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 25. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je werkt natuurlijk in een team, maar je hebt ook tijd en ruimte om je persoonlijk tintje bij de cliënt aan te brengen. De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen. Behoefte aan scholing? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee. Misschien moet je bijgespijkerd worden op een aantal handelingen. Gaan we regelen.

Welk menu spreekt jou aan?
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken, hoe veel uur. En heb jij ambities op het gebied van de psychogeriatrische zorg, de somatische zorg of revalidatiezorg? Misschien wil je wel aan de slag bij ons Huntington-team? Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Twijfel je nog?
Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen? Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt de afdeling recruitment bereiken op T. 088 987 88 88 of mailen: werkenbij@landvanhorne.nl