Land van Horne zoekt een

Helpende plus voor wijkteams in de regio's Weert, Nederweert, Leudal en Cranendonck

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg
Ga jij stralen als het gaat om "jouw" cliënten? Hou je van afwisseling en uitdaging? Kan jij mensen stimuleren om de grens een beetje te verleggen? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen of te doen? Ben je geduldig en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben mogelijkheden binnen de gemeenten: Weert, Nederweert, Someren, Leudal en Cranendonck.

Wat je functie inhoudt
Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de verzorging en begeleiding van de cliënten in de wijkzorg. Je helpt cliënten bij het wassen, aankleden, ondersteunen met aantrekken van steunkousen en naar bed brengen (ADL) en je geeft ondersteuning bij voorkomende zaken. Tevens word je belast met scheppen van voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid en de totale sociale begeleiding van de cliënten. Je rapporteert en signaleert bij de dagelijkse werkzaamheden en bijzonderheden.

Wat wij vragen
Wij zijn op zoek naar iemand die het diploma helpende niveau-2 heeft aangevuld met de cursus helpende plus. Heb jij ervaring in de zorg, bij voorkeur in de wijkzorg, dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Dus; ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze functie waarin geen dag hetzelfde is.

Wij vinden het fijn als je ervaring hebt met ouderen. Daarnaast is het ook handig als je het rijbewijs en een auto hebt.

Wat wij je bieden
Natuurlijk krijg je voor dat harde werken een mooie beloning. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 25 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden.

De werkuren bepalen we in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen. Ga uit van 24 - 32 uur gemiddeld per week maar een andere arbeidsduur is ook bespreekbaar.

Meelopen en vrijblijvend kennismaken? Dat kan!
Natuurlijk is het mogeijk om eens vrijblijvend mee te lopen. Op deze manier kun je jezelf een goed beeld vormen van de wijze waarop wij het vak uitoefenen bij onze cliënten. Als je dit zou willen mag je altijd even bellen om een afspraak te maken met een van de teamleiders zoals hieronder genoemd.

Meer informatie?
Heb je vragen? Bel dan met één van de teamleiders: Petri Kissen (06-82 63 79 55), Inge Hebben (06-41 67 39 05) of Stefan Joosen (088 987 88 18).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.