Land van Horne zoekt een

Helpende plus voor zorgcentrum Marishof

Dienstverband

20-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg

In het centrum van Maarheeze ligt zorgcentrum Marishof. Dit moderne en uiterst sfeervolle gebouw is van alle gemakken voorzien. Er zijn mogelijkheden om als Helpende aan de slag te gaan op de verpleegafdeling PG. 

Wie we zoeken
Ga jij stralen als het gaat om 'jouw' cliënten? Kan jij mensen stimuleren om de grens net een beetje te verleggen? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen? Ben je geduldig? En weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen
Wij zoeken nieuwe collega's die het diploma helpende (plus) niveau-2 hebben richting zorg en welzijn. Enige (stage)ervaring in de ouderenzorg is gewenst. Dus: ben jij zelfstandig, betrokken, tactvol, hulpvaardig en gewoon heel erg aardig? Solliciteer dan op deze functie waarin geen dag hetzelfde is. Heb jij ervaring met gedragsproblematiek? Dat is mooi meegenomen. Geen ervaring op dit gebied? Geen probleem! We helpen jou. Ervaring kun je immers opdoen. Wij vragen de bereidheid om flexibel te zijn en wisselende diensten te werken (zeven dagen per week, alle diensten).

Wat wij je bieden
Je werkt in een team met betrokken collega's waarin jij je ook persoonlijk kan ontwikkelen. Het aantal contracturen bepalen we in overleg. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 25. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? De teamleider staat je graag te woord. Je kunt bellen met Anouk van Roij, T. 088 987 82 00.