De Zorggroep zoekt een

Helpende (plus) Zorg en Welzijn zorginstelling regio Horst aan de Maas en Venray

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sevenum Horst Sevenum Venray Venray Venray Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas en Venray. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 

Je:
 - helpt met de ADL-zorg
 - ondersteunt met eten en drinken
 - ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan
 - begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten 

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verzorgende IG, Coördinator van Zorg en Diensten of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
 - eindejaarsuitkering van 8,33% 
 - vakantiegeld van 8%
 - aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Wat maakt jou de juiste Helpende?   
 Je bent zelfverzekerd en een echte aanpakker. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. 

Je bent een:
 - gediplomeerd Helpende (heb je de medicatie-module gevolgd en ben je helpende plus? Dan is dat mooi meegenomen!)
 - goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
 - kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s  

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Informatie  
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Horst aan de Maas en Venray. Onze recruitment medewerker Marije van Delft of Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een helpende in een intramurale setting en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl . 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
 
 Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.