Cicero Zorggroep zoekt een

Helpende (Plus) Emmastaete, Cicero Zorggroep (Brunssum)

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de helpende (plus) die zorgcentrum Emmastaete gaat versterken? De sociale en daadkrachtige teamplayer met een groot hart voor de ouderenzorg? Solliciteer dan direct als helpende (plus) voor 24-32 uur!

Wat ga je doen?
Je gaat als helpende (plus) aan de slag bij het warme en gezellige zorgcentrum Emmastaete. Hier ga je doen waar jij goed in bent: onze cliënten een ontzettend fijne dag bezorgen! Je ondersteunt met ADL-taken zoals wassen en aankleden en zorgt ervoor dat bewoners zich op hun gemak voelen en persoonlijke aandacht krijgen. Je kijkt dan ook echt naar wat de bewoner wil en hoe je hun dag een stukje mooier kan maken. Je bent er dus voor de verzorging, maar ook zeker voor het welzijn van de bewoner. Als helpende plus zorg jij er ook voor dat onze cliënten hun medicijnen in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment krijgen.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris:
 • als helpende word je ingeschaald in functiegroep 25 (minimaal € 2.085,77 bruto per maand en maximaal € 2.717,96 bruto per maand op basis van 36 uur per week)
 • als helpende plus word je ingeschaald in functiegroep 30 (minimaal € 2.085,77 bruto per maand en maximaal € 2.798,67 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).

Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.

 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike)
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma Helpende of Helpende Plus.
 • Je collega’s werken graag met jou samen – en jij met hen.
 • Je hebt een warme persoonlijkheid met  een open manier van communiceren.
 • Je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie en hebt echt oog voor ze.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden. Je werkt namelijk vroege en late diensten.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Emmastaete

Zorgcentrum Emmastaete is gebouwd op het terrein van de voormalige staatsmijn Emma en werd in 2006 in gebruik genomen. Hier wordt verpleeghuiszorg PG en verzorgingshuiszorg geboden. Het is een modern, gezellig zorgcentrum waar veel contact is met de omgeving en leuke activiteiten worden georganiseerd.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór 5 juni 2023 in.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.