Sevagram zoekt een

Helpende Psychiatrie locatie de Regenboog in Heerlen

Dienstverband

24/28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bouw jij mee aan de toekomst van de Regenboog? Wij zijn op zoek naar helpenden (24-28 uur) die het leuk vinden om te werken binnen de ouderenpsychiatrie binnen De Regenboog te Heerlen. Ga jij deze uitdaging aan?

Voor jou:

 • Goed salaris tot maximaal €2555,74 bruto per maand;
 • Werken in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Twee maanden vooruit inzicht in jouw rooster welke wordt samengesteld in overleg met jou en je collega’s en waarin er ruimte is voor een vaste vrije dag;
 • Een structurele baan met uitzicht op vast dienstverband na een jaar;
 • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering.

Van jou:

 • Mbo diploma helpende niveau 2;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen teams voor ouderen met een psychische stoornis en/of wilt je hierin (verder) ontwikkelen;
 • Jij hebt een flexibele en proactieve houding waardoor je net dat stapje extra zet voor onze bewoners;
 • Werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem.

Jouw koers

De Regenboog wordt het expertisecentrum voor psychiatrische verpleeghuisbewoners binnen Sevagram. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die mee willen bouwen aan dit nieuwe centrum. Uiteraard ontvang jij een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als helpende?

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je denkt mee over de zorg en dienstverlening, en het welzijn van onze bewoners. Je bent daarbij in staat een vertrouwensband op te bouwen met de bewoner. Je bent bereid om alle diensten te werken, ook nachtdiensten. Bij voorkeur heb je al ervaring in de psychiatrische zorg of je bent bereid je hier (verder) in te ontwikkelen. Samen met je collega’s onderneem jij iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Jouw flexibele en proactieve houding zorgen ervoor dat jij hierbij net dát stapje meer weet te zetten. We gaan graag het gesprek aan om te kijken of wij jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Als helpende bij de Regenboog ga je het volgende doen:

 • Je verricht (vraaggericht) ADL- werkzaamheden;
 • Je ondersteunt bij licht huishoudelijke taken;
 • Je assisteert verzorgenden bij eenvoudige verpleegtechnische handelingen;
 • Je signaleert en rapporteert veranderingen rondom de gezondheid en het welbevinden van de bewoners;
 • Je helpt de bewoners bij de eetmomenten;
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners.

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken bij Sevagram locatie de Regenboog in Heerlen. Binnen Sevagram neemt De Regenboog een bijzondere positie in, omdat het zorgcentrum zorg biedt aan cliënten waarbij psychiatrische en/of psychosociale aandoeningen op de voorgrond staan. Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat. Zo kun jij de beste zorg leveren voor onze bewoners; Mensgerichte zorg wel te verstaan! Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait.

Pak het moment!

Wil jij als helpende hét verschil maken voor onze bewoners met een psychiatrische zorgvraag? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als helpende in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Ria Hermans, Teammanager zorg binnen locatie de Regenboog, vertelt je graag meer! 0612761875.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.