Proteion zoekt een

Helpende Roncalli Oranjehof

Dienstverband

15-25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de daadkrachtige Helpende die het verschil maakt? De persoon die een voldaan gevoel krijgt wanneer anderen geholpen worden? Dan pas je bij ons! 

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat als Helpende aan de slag binnen een leuk, jong team binnen één van onze zorgcentra in Roermond: Roncalli, somatiek afdeling Oranjehof. Hier bieden we bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld bieden. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Jij gaat de bewoners een fijne dag bezorgen. Dit doe je samen met je collega’s. De kleine momenten van aandacht zijn hierbij van grote waarde.

Als helpende houd je rekening met de individuele wensen van de bewoners en past de zorg en begeleiding hier op aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners. Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden. Van een kleine activiteit maak je een bijzonder moment. Zo tover jij een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding helpende zorg & welzijn (niv. 2) afgerond. Of je volgt een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige en zit minimaal in leerjaar 2. Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Dat maakt jou een fijne toevoeging aan het team.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 25 met een maximum van €2.638,80 bij 36 uur per week (per 1 maart a.s. volgt een CAO verhoging van 3%)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Jij bent onderdeel van een team van betrokken en kundige collega’s. Samen zijn jullie er voor de bewoners. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd. Jij deelt dan ook graag: kennis, ervaringen, maar ook mooie momenten en successen. Samen groeien, dat is gewoon bijzonder.

'Je tovert een lach op het gezicht van de bewoners. Ze zien jou graag!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
José heeft het antwoord!

 José Kleijnjans
   Teamleider
    0646251169
   josekleijnjans@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.