De Zorggroep zoekt een

Helpende, somatiek zorgappartementen Broekstraat, Maasbree

Dienstverband

16-20

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maasbree

Werkvelden

Ouderenzorg

Wordt jij onze nieuwe collega ?
Aan de Broekstraat 65 in Maasbree liggen 15 zorgappartementen, waar mensen met een lichamelijke beperking zelfstandig wonen. Zorglocatie Broekstraat is gebouwd op het voormalige terrein van Tuinbouwvereniging Maasbree en is mede ontstaan op initiatief van de inwoners van Maasbree. Zij vonden het belangrijk, dat mensen op leeftijd die meer zorg nodig hadden, in hun eigen omgeving konden blijven wonen.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de zorgappartementen van de Broekstraat in Maasbree en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:
helpt met de ADL-zorg
ondersteunt met eten en drinken
ondersteunt bewoners met behulp van een zorgplan
begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.
je bent een:
gediplomeerd helpende
goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners in de zorgappartementen in de Broekstaat in Maasbree is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
eindejaarsuitkering van 7.4 %
vakantiegeld van 8%
aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team van de zorgappartementen van de Broekstraat in Maasbree werkt? Loop een dagje mee.
Neem contact op met de recruiter: Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-10982934

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.