De Zorggroep zoekt een

Helpende, Somatiek, Zorgcentrum Meeuwbeemd, team Begane Grond, Venlo

Dienstverband

16-20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Kan jij zowel in teamverband als zelfstandig werken? Begin jij iedere werkdag weer vol enthousiasme aan jouw dienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team van de begane grond van Zorgcentrum Meeuwbeemd is op zoek naar een nieuwe collega. Binnen dit hechte team spelen eerlijkheid, collegialiteit, spontaniteit en een goede samenwerking een belangrijke rol. Het is een klein maar zelfstandig team waarbij het van groot belang is om samen de zorg over de afdeling te dragen.
 

Wat ga je doen?  
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de Meeuwbeemd en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.  

Je: 
- helpt met de ADL-zorg 
- ondersteunt met eten en drinken 
- ondersteunt bewoners met behulp van een zorgleefplan 
- begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten 

Wat maakt jou de juiste Helpende?  
Jij staat je mannetje en bent een aanpakker. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.  

Je bent een:
- gediplomeerd Helpende 
- goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s  

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt voor 16-20 uur per week gemiddeld. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verzorgende IG, Coördinator van Zorg en Diensten of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de Meeuwbeemd is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8% 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten? 
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie? Neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: lynn.jeuken@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep 
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.  
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. 
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.  
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.  
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.