Sevagram zoekt een

Helpende St. Anna

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Je hebt passie voor zorg en welzijn? Talent dat je wilt benutten?
Zoek je een baan waarmee je het verschil kunt maken? Sevagram biedt je zo’n mooie baan, gewoon bij jou in de regio. Wij ontvangen je met open armen!

Als Helpende draag jij een steentje bij aan het creëren van een huiselijke en vertrouwde woonomgeving voor onze bewoners. Wij willen dat iedereen zich bij Sevagram thuis voelt. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners.

Locatie St. Anna
Wonen in St. Anna betekent wonen in een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum in de wijk Welten in Heerlen. Het ligt aan de rand van een klein winkelcentrum.
St. Anna heeft ruimte voor 40 bewoners die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Je treft binnen St. Anna een klein en betrokken team aan van diverse niveaus die gezamenlijk de beste zorg voor de bewoners wil op het gebied van wonen, zorg en welzijn.
Laat je vooral verbazen door de grote diversiteit die deze kleine locatie met zich meebrengt!

Bij Sevagram maak jij het verschil!
Als helpende bij Sevagram kun jij je in leven in de bewoners met wie je werkt. Jij maakt voor hen het verschil. Je laat ze thuis voelen, tovert een glimlach op hun gezicht en hebt samen plezier. Hierdoor kun je rekenen op een flinke dosis waardering, en dat draagt bij aan het werkplezier. Je hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Daarbij houd je voortdurend rekening met de belangen van onze bewoners. Een beroep op jouw zelfredzaamheid kan ook in het belang van de bewoner zijn.

Solliciteren
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Ben je goed in het spelen van Rummikub en/of Skip-bo? Dan staat de koffie en thee klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.
Eerst nog wat vragen? Dan staat Lilian Hanssen (06-39265696), teammanager Zorg, je graag te woord.

Tot snel!