Land van Horne zoekt een

Helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige voor de afdeling Huntington

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken met je hart staat bij jou centraal, want als zorgmedewerker voel je je betrokken bij onze cliënten. Jij blinkt uit in je vak en verleent professionele zorg. Samen met jouw collega's wil je de best mogelijke zorg verlenen aan deze speciale cliëntengroep en hen hierin ook ondersteunen. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat een leuke en ontspannen sfeer te brengen en soms op te treden. Je deelt jouw kennis en ervaring. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat je functie inhoudt
De Huntington cliënten zijn heel divers van leeftijd maar ook qua ziektebeeld; de een heeft meer neurlogische/lichamelijke symptomen en de ander gedrag/psychiatrische symptomen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten en houdt deze in stand. Je begeleid cliënten met (psycho)-sociale problemen en je verleent individuele zorg, inclusief bij aangrijpende gebeurtenissen.

Als zorgmedewerker lever je natuurlijk een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van zorgplannen.

De werkzaamheden bestaan uit: het observeren van cliënten, het verrichten van verpleegtechnische handelingen, je verstrekt medicijnen en ziet toe op het juiste gebruik ervan, je assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten. Je biedt hulp bij het verstrekken van maaltijden en dranken en assisteert cliënten bij het eten en drinken. Je begeleidt cliënten van en naar in- en externe afspraken. Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportage en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
Wil je aan de slag gaan als helpende, verzorgende of verpleegkundige vakkanjer, dan moet jij in het bezit zijn van een diploma: helpende, verzorgende C of verzorgende (IG) of verpleegkundige. Maar we vragen meer. Je moet een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Je vervult ook een belangrijke rol binnen het team. Je coacht medewerkers, stagiaires en leerlingen. Zij leren van jou en jij van hen. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne.

Verder kun je een inschatting maken van complexiteit van zorgvragen gerelateerd aan de specifieke doelgroepen en kunt de vereiste deskundigheid beoordelen. Je hebt hiervoor gedegen kennis over gedragsproblematiek. Je treedt consequent en accuraat op, bent flexibel inzetbaar, handelt met inachtneming van de deskundigheid van de medewerkers binnen de werkeenheid en kunt probleemoplossend handelen. Je bent in staat om samen met je collega's voor de cliënten, ondanks hun beperkingen, een prettige woonomgeving te creëren.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een leuke werkplek waarin je actief mee kan denken om de zorg aan de Huntington cliënten steeds te verbeteren. Natuurlijk is er veel aandacht voor het ontwikkelen van kennis over Huntington Disease door middel van scholingen.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep: 25, 35 of 45 van het FWG 3.0-systeem. Dit is afhankelijk van je diploma. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie?
Heb je nog vragen over deze mooie functie? Wij staan je graag te woord. Je kunt bellen met de teamleider, Marian Houwers, 088 987 82 96.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Bekijk hier de trailer over Huntington: https://www.landvanhorne.nl/actueel/nieuws/de-kans-om-het-echte-verhaal-te-vertellen?news_id=303