De Zorggroep zoekt een

Helpende voeding

Dienstverband

12 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen revalidanten zich prettig en veilig. Een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Helpende voeding voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

Wat ga je doen?
In gebouw Solidus en Cavalier in Tegelen kunnen revalidanten terecht voor geriatrische revalidatiezorg. Deze zorg en behandeling is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. In Solidus en Cavalier verblijven cliënten tijdelijk, totdat ze weer voldoende hersteld zijn om thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven.

Als Helpende voeding ben je uiteraard met name bezig met voeding, je overlegt met de diëtiste, maakt bestellingen en ruimt deze op een veilige manier in. Ook de afwas, verschonen van bedden en de poetswerkzaamheden behoren bij jouw taken.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je werkt in een klein en persoonlijk team waar je direct aan de slag kunt.

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal €2.928,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Het is in deze functie mogelijk om 12 tot 16 (eventueel 20uur) per week te werken deze uren kunnen verdeeld zijn over verschillende dagen. Je ontvangt een overeenkomst voor minimaal 1 jaar en vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij cliënten.

Verder belangrijk:
  • Diploma als Helpende zorg en welzijn
  • Ervaring in de geriatrische revalidatiezorg óf met voeding? Dat is een mooie plus!

Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan! Beschik je nog niet over een diploma als Helpende maar spreekt voeding en revalidatiezorg je wel aan? Ook dan kijken we met jou naar de mogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld als Zorgondersteuner voeding aan de slag.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog wat meer informatie? Onze recruiter Marije van Delft vertelt je graag meer en is te bereiken via: Marije.van.Delft@dezorggroep.nl.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.