Sevagram zoekt een

Helpende voor Oosterbeemd (uren in overleg)

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Sta jij voor warme zorg met voldoende tijd en aandacht voor de bewoners? En vind jij stabiliteit en werkplezier óók zo belangrijk?

Oosterbeemd in Valkenburg zoekt nieuwe collega’s voor de functie van:

Helpende (uren in overleg) 

Als helpende binnen Oosterbeemd kom je te werken in een collegiaal, vast team van ervaren collega’s waar je op kunt terugvallen en die jou graag helpen om je de fijne kneepjes van het vak verder eigen te maken. Als helpende draag je bij aan het verlenen van kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. 

Samen met je collega’s onderneem jij iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Jouw flexibele en proactieve houding zorgen ervoor dat jij hierbij net dát stapje meer weet te zetten. We gaan graag het gesprek aan om te kijken of wij jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

 Pas jij bij Sevagram?

  • Jij doet er alles aan om jouw werk iedere dag opnieuw tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Oosterbeemd;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA;
  • Daarnaast ben jij in het bezit van het diploma helpende niveau 2.

Waar kun jij op rekenen?

  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Salaris volgens FWG 25 cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Oosterbeemd? Reageer met jouw gegevens via de solliciteer knop en wellicht word jij onze nieuwe collega!

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Ivo Dassen (06 51 32 61 06) en Sander Goossens (06 39 08 38 23), Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure