De Zorggroep zoekt een

Helpende Welzijn (oproep), Dagbesteding Meeuwbeemd, Venlo

Dienstverband

1 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je een activiteiten begeleider dan zijn wij ook op zoek naar jou!
Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? En wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Helpende bij De Zorggroep.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als helpende.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:
ondersteunt met eten en drinken
ondersteunt bij activiteiten in samenwerking met vrijwilligers
bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers en familie

Wat maakt jou de juiste Helpende?
Jij staat je mannetje en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:
gediplomeerd Helpende/ activiteitenbegeleider
goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
hebt affiniteit met Welzijn
hebt het in je om mensen aan te sturen

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Helpende schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 25 met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd voor gemiddeld 1 uur per week, uren zijn bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
· eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Loop een dagje mee. Neem contact op met de recruiter: Karin Ronckers via email Karin.Ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.