Kempenhaeghe zoekt een

Helpende zorg en welzijn / assistent woonbegeleider

Dienstverband

16 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Gaat jouw hart uit naar het werken met mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of lichamelijke beperking?
Wil jij ervaring opdoen met deze doelgroep? En haal jij jouw motivatie uit de kleine dingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe maak jij het verschil?
Wanneer je in de ochtend start, ben je voor een aantal cliënten het eerste gezicht van de dag! Je biedt ze persoonlijke zorg of begeleiding waardoor ze ontspannen aan hun dag kunnen beginnen. Daarna ben je aanwezig in de woonkamer en verzorg je het ontbijt. Samen met begeleiders draag je zorg voor een prettige sfeer en veiligheid binnen het woonhuis. Naast het bieden van ondersteuning en persoonlijke zorg draag je zorg voor een prettig woonklimaat door te zorgen voor voeding en linnen.
Je ondersteunt bij de maaltijd en creëert daarbij een gezellige sfeer in de woonkamer. Hierna ondersteun je en biedt je persoonlijke zorg aan een aantal cliënten waarbij je zorgt dat ze een prettige nacht kunnen hebben. Een avond per week ben je aanwezig om te ondersteunen bij activiteiten.

Over locatie Pimpelmees 2 - 4
De 2x6 bewoners, binnen deze woningen op de locatie Kloostervelden in Sterksel hebben ZZP 5, ZZP 5, ZZP 6 en ZZP 7 en ZZP8 indicaties. Zij hebben een lichte tot matige en ook ernstige verstandelijke beperking en daarbij epilepsie. Accenten liggen op verzorging in de piekmomenten en de rest van de dag op begeleiding om de bewoners een mooie dag te bezorgen. Binnen Pimpelmees wonen twee bewoners met meerzorg wat meer een op een momenten vraagt.
Pimpelmees werkt met een leerklimaat of te wel ZIN. Dit houdt in dat we gedurende 40 weken studenten hebben die komen leren maar ook kritisch komen kijken naar hoe we verder verbetering aan kunnen brengen. Als medewerker mag je een aandeel leveren in de begeleiding en word je uitgedaagd om ook aan je eigen ontwikkeling te blijven werken.

Wat breng jij mee?

 • Je bent open, enthousiast en flexibel en hebt een warm hart voor onze bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie. Er zijn voor de bewoners en een fijne huiselijk sfeer creëren vind je belangrijk.
 • Je wil graag kennis maken ouders/verzorgers en draagt er zorg voor dat zij thuis bij hun zoon/dochter komen.
 • We zijn op zoek een gediplomeerd Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) die graag de handen uit de mouwen steekt, nieuwsgierig is en vooral met heel veel plezier aanwezig is op de woongroepen.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk en enthousiast team.
 • Een contract voor bepaalde tijd, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.
 • Uren in overleg, wij denken aan 16 - 28 uur per week.
 • Cao Ziekenhuizen, inschaling functie helpende zorg en welzijn in FWG 25, maximaal € 2.690,-- bruto per maand. En inschaling functie assistent woonbegeleider is afhankelijk van opleiding en inschaling is in FWG 30, maximaal € 2831,-- bruto per maand.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool.
 • Mogelijkheden om je loopbaan verder te ontwikkelen, we kijken graag met je naar eventueel vaste werkplekken en loopbaanontwikkelingen.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 8 april a.s. via bijgaande link.
Vragen over de functie? Neem dan contact op met Marjolein van Zon, clustermanager via M. 06-10263463.

Heb je verder nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 minuten vanaf Weert, goed bereikbaar vanuit Limburg.