Kempenhaeghe zoekt een

Helpende Zorg en Welzijn (Flexpool)

Dienstverband

0 - 25

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Gaat jouw hart uit naar het werken met mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of lichamelijke beperking?
Wil jij ervaring opdoen met deze doelgroep? En haal jij jouw motivatie uit de kleine dingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe maak jij het verschil?

Wanneer je in de ochtend start, ben je voor een aantal cliënten het eerste gezicht van de dag! Je biedt ze persoonlijke zorg of begeleiding waardoor ze ontspannen aan hun dag kunnen beginnen. Daarna ben je aanwezig in de woonkamer en verzorg je het ontbijt. Samen met begeleiders draag je zorg voor een prettige sfeer en veiligheid binnen het woonhuis. Naast het bieden van ondersteuning en persoonlijke zorg draag je zorg voor een prettig woonklimaat door te zorgen voor voeding en linnen.

Kom je in de avond, dan loop je een rondje om te kijken hoe het met de cliënten gaat, om vervolgens in de open keuken te onderzoeken welke maaltijd je voor ze kan bereiden. Je ondersteunt bij de maaltijd en creëert daarbij een gezellige sfeer in de woonkamer. Hierna ondersteun je en biedt je persoonlijke zorg aan een aantal cliënten waarbij je zorgt dat ze een prettige nacht kunnen hebben.

Over de afdeling
Er zijn verschillende afdelingen met bewoners die epilepsie hebben en een bijkomende (verstandelijke) beperking. Zij wonen samen in groepswoningen of appartementen op locatie Heeze of in de woonwijk Kloostervelden.

Wat breng jij mee

 • Je bent open, enthousiast en flexibel en hebt een warm hart voor onze bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie. Er zijn voor de bewoners en een fijne huiselijk sfeer creëren vind je belangrijk.
 • Je wil graag kennis maken ouders/verzorgers en draagt er zorg voor dat zij thuis bij hun zoon/dochter komen.
 • We zijn op zoek een gediplomeerd Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) die graag de handen uit de mouwen steekt, nieuwsgierig is en vooral met heel veel plezier aanwezig is op de woongroepen.

Wat bieden wij jou

 • Een leuk en enthousiast team;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Uren in overleg, wij denken aan 0 - 25 uur;
 • Cao Ziekenhuizen, FWG 25, maximaal € 2690 bruto per maand;  
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Mogelijkheden om je loopbaan verder te ontwikkelen, we kijken graag met je naar eventueel vaste werkplekken en loopbaanontwikkelingen.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!   

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 juli a.s. via bijgaande link.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wendy Beerten, clustermanager via M. 06-20050623.
    
Heb je nog andere vragen, app mij dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
simarc@kempenhaeghe.nl


Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.