Zuyderland zoekt een

Helpende Zorg en Welzijn kleinschalig wonen PG ’t Pejjerhoes Echt Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

20-36 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Pey-Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorg jij voor de ondersteuning van onze verzorgenden en verpleegkundigen en lever je zelfstandig de basiszorg aan onze cliënten? Wanneer je daarnaast in het bezit bent van een diploma Helpende Zorg en Welzijn, ben jij de persoon waarmee we graag in gesprek gaan. Als Helpende speel je een belangrijke rol in het geestelijke en lichamelijk welbevinden van onze cliënten.

Jouw toekomstige afdeling

In ‘t Pejjerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid. In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’. Zes cliënten delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis. Wij stimuleren cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijkse leven van de cliënt. ’t Pejjerhoes maakt onderdeel uit van de Egthe en beschikt over vijf woningen op de begane grond waar ieder 6 bewoners in wonen en een senioren dagcentrum voor dagbesteding.

Wat ga je doen?

Als Helpende is het belangrijk dat je inzicht hebt in de zorgbehoefte van de cliënt en zelfstandig de basiszorg kunt leveren aan de cliënt. Tevens assisteer je de verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen. Je assisteert bij de verzorging en begeleiding van cliënten bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten. Verder assisteer je bij het bereiden en verstrekken van maaltijden en dranken en zie je toe op de naleving van hygiënevoorschriften. Daarnaast verricht je (voorkomende) huishoudelijke taken op de afdeling.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ.
  • Je hebt kennis van HACCP.
  • Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit.
  • Je bent creatief en flexibel in denken en handelen.
  • Je hebt een flexibele houding met betrekking tot je inzetbaarheid.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • De arbeidsduur bedraagt 20-36 uur per week en is in overleg bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 25 (minimum 2.028 euro en maximum 2.690 euro bruto per maand op basis van 36 uur).

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Hof, Unitmanager, telefoonnummer 06-12405864.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.