Zuyderland zoekt een

Helpende Zorg en Welzijn Leenderhaof De Egthe

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Zet jij je zorgende aard met plezier in voor cliënten en sta je achter onze missie ‘’De beste zorg, zo thuis mogelijk’’?

Leenderhoaf is een verzorgingshuisafdeling waar 30 cliënten wonen en waar kleinschalig wordt gewerkt en gedacht. De toenemende complexiteit van de zorg en de daaruit voortvloeiende hulpvragen op deze afdelingen zijn hoog waarbij wij continu op zoek zijn naar ondersteuning op het gebied van gedrag, hulpmiddelen en zorg. Spreekt jou dit aan, twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functie!

Lees dan snel onze vacature en reageer! We verwelkomen je graag binnen ons leuk en gezellig team.

Jouw nieuwe baan

Als Helpende heb je inzicht in de zorgbehoefte van de cliënten en lever je zelfstandig de basiszorg. Je assisteert de verzorgenden en verpleegkundigen bij (complexe) handelingen. Verder help je met het verstrekken van maaltijden en dranken, begeleid je dagbestedings- en welzijnsactiviteiten en verricht je huishoudelijke taken op de afdeling. 

Wat neem je mee?

Om als Helpende Zorg en Welzijn aan de slag te gaan, die je in het bezit te zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ.

Klantgerichtheid, zelfstandigheid en oplettendheid zijn eigenschappen die je zeker bezit. Daarnaast ben je creatief en flexibel in denken en handelen.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat krijg je ervoor terug?

Een contract voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg.

het is voor 24 uur per week, je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste vrije dag in de week. Je werkt in alle diensten.

Als Helpende Zorg en Welzijn word je ingeschaald in FWG25 CAO Ziekenhuizen (€2.279 - € 2.295 bruto per maand op basis van 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen.

Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!

144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen.

Wat bieden wij jou nog meer?

Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).

Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.

Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).

Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.

Heb je interesse om je verder te ontwikkelen? Binnen Zuyderland kan je de opleiding volgen tot Verzorgende C/ Individuele Zorgverlening, Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie over je sollicitatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met unitmanager Lendy Beulen: 06-13624659 (ook whatsapp) of l.beulen@zuyderland.nl

Twijfel je nog en wil je een vrijblijvend gesprek of een keer meelopen? Dit kan!

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie contacteert onze Recruiter je voor een telefonische kennismaking. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt je toekomstige leidinggevende je meer over de afdeling. Bij een positieve indruk langs beide kanten plannen we een meeloopmoment zodat je zelf kan kennismaken met je nieuwe collega’s, cliënten en werkomgeving. Tot slot volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe baan!

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.