Zuyderland zoekt een

Helpende zorg en welzijn zorgcentrum Lemborgh (PG-afdeling) in Sittard

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een gedreven helpende en gepassioneerd in het ondersteunen en verzorgen van mensen met dementie en gedragsproblematiek? Dan is onze vacature als helpende op afdeling 't Steegske bij Zorgcentrum Lemborgh op je lijf geschreven! Sluit je aan bij ons team en maak echt het verschil voor onze bewoners.

Wil je graag komen kennismaken of een paar uur meelopen op onze afdeling dan is dat natuurlijk mogelijk. De koffie staat al voor je klaar!

Waar kom je te werken

Afdeling ’t Steegske van zorgcentrum Lemborgh is een speciale PG-afdeling waar we met liefde en expertise intensieve zorg en begeleiding bieden aan 25 bewoners met dementie en/of complexe gedragsproblematiek. Onze zorgmedewerkers zijn flexibel, toegewijd en staan altijd klaar om de beste zorg te bieden.

Binnen de afdeling hebben we verschillende gezellige gemeenschappelijke woonkamers waar overdag een aantal cliënten verblijven. Dit creëert een rustige en vertrouwde omgeving en zorgt voor een huiselijke sfeer. Bij ons staan de individuele behoeften en wensen van elke cliënt centraal en werken we nauw samen met ons multidisciplinaire team om de beste zorg te garanderen. Ons hechte team van ongeveer 35 medewerkers streeft naar een kleinschalige aanpak binnen een grootschalige afdeling.

Jouw nieuwe baan

Jij bent als helpende een waardevolle schakel in de zorg binnen onze afdeling!

Je takenpakket:

 • Het leveren van zelfstandig basiszorg aan cliënten;
 • Assisteren van verzorgenden en verpleegkundigen bij het uitvoeren van (complexe) handelingen en help bij dagbestedings- en welzijnsactiviteiten;
 • Helpen bij de bereiding en het verstrekken van maaltijden en dranken en toezien op de naleving van hygiënevoorschriften;
 • Huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling.

Wat neem je mee?

 • Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van een diploma Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2 of een vergelijkbaar diploma, zoals MDGO-VZ of een gelijkwaardig (buitenlands) diploma;
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij.

Wat krijg je van ons?

 • In eerste instantie een jaarcontract hetgeen bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract;
 • Een contract voor 24 uur per week verdeeld over 6 óf 8 uurs-diensten (meer of minder uren zijn bespreekbaar);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Je wordt ingeschaald volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 25 (minimaal €15,57 en maximaal €20,03 bruto per uur) plus onregelmatigheidstoeslagen;

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.

Interesse?

Voor informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met Astrid Nijsten, unitmanager, via whatsapp of telefoon op 06-83165038.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.