SJG Weert zoekt een

Hoofd Ziekenhuisapotheek

Dienstverband

27-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert Apotheek

De afdeling

De ziekenhuisapotheek van SJG bestaat uit een hecht team van ruim 30 mensen, waaronder 4 ziekenhuisapothekers welke samenwerken in een vakgroep met 2 poliklinisch apothekers.

De apotheek verzorgt de farmaceutische dienstverlening voor ambulante en opgenomen patiënten. De ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek van het ziekenhuis zijn volop in ontwikkeling om één apotheek te gaan vormen, zowel organisatorisch als bouwkundig.


Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

 

Hoofd Ziekenhuisapotheek (27-36 uur)

SJG Weert zoekt een enthousiaste en gedreven ziekenhuisapotheker met affiniteit voor de bedrijfsvoering en organisatie van een apotheek, en die staat achter de visie van één integrale apotheek van het ziekenhuis.

Kom jij onze vakgroep versterken?

De functie

Als hoofd ziekenhuisapotheek ben je eindverantwoordelijk voor het farmaceutische beleid van het ziekenhuis en stuur je samen met de teammanager duaal de apotheek aan met ondersteuning van drie regie-apothekersassistenten.

Werken als hoofd ziekenhuisapotheek in SJG Weert kenmerkt zich door korte communicatielijnen, informele contacten en een goed afgestemde werk-privé balans, waarbij deels thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort. In onderling overleg worden taken, verantwoordelijkheden en aandachtsgebieden onder de vakgroep verdeeld naar capaciteit en interesse. Je werkt samen met de rest van de vakgroep in dagdiensten en bereikbaarheidsdiensten. Tot slot ben je lid van de medische staf.

Wat vragen we?

  • Een BIG registratie als ziekenhuisapotheker

  • Je bezit een duidelijke visie op de farmaceutische zorg in de setting van het ziekenhuis en bent in staat daar vorm aan te geven

  • Je hebt goede leidinggevende en communicatieve competenties

  • Je bent ondernemend en samenwerkingsgericht; een bruggenbouwer.

  • Je hebt passie voor het vak van ziekenhuisapotheker in de breedste zin van het woord en werkt graag samen in een klein en hecht team met korte lijnen.

  • Je bent ondernemend en zowel resultaat- als samenwerkingsgericht.

  • Ervaring met de verantwoordelijkheid als hoofd/gevestigd ziekenhuisapotheker is een pre

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd en de contractomvang wordt in onderling overleg bepaald. De CAO-ziekenhuizen is van toepassing. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.

  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen. 

Sluitingsdatum:
01-08-2023

Contactpersonen:
Daniëlle Creemers
tel.: +31 495-572100