Stichting Pergamijn zoekt een

Hoofdwacht, 18 uur, Echt

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Hoofdwacht, 18 uur, Echt

Pergamijn is per direct op zoek naar een

Hoofdwacht

18 uur per week

Functieomschrijving

Waar kom je terecht?
De Hoofdwacht is buiten kantooruren- in de avond, nacht en weekenden- aanspreekpunt voor ondersteuningsvragen van cliënten/medewerkers uit de cliëntgroepen Moeilijk Verstaanbaar Gedrag ASS, Ernstig Meervoudig Beperkt, Senioren en Licht Verstandelijk Beperk. Op het gebied van ondersteuningsvragen van behandelaren (arts, gedragskundigen), bedrijfshulpverlening en storingen heeft de Hoofdwacht een coördinerende rol en mandaat om derden in te schakelen.

De hoofdwacht is Pergamijn breed georiënteerd en beschikt over een rijbewijs om zich over het hele werkgebied te kunnen verplaatsen. De hoofdwacht werkt nauw samen met de medisch- verpleegkundigen en is indien nodig tevens inzetbaar binnen dit team overdag.

Jouw baan

Als Hoofdwacht werk je in de 24 uurs zorg samen met verschillende teams en disciplines om de medisch/verpleegkundige begeleiding, ondersteuning en veiligheid te waarborgen voor cliënten en medewerkers. In deze functie krijg je te maken met uitdagende ondersteuningsvragen en afwisselende werkzaamheden. Gedurende je dienst kan er een beroep op je gedaan worden om zelf uitvoering te geven aan specifieke en/of complexe zorgvragen óf om deze te begeleiden. De uren zullen ingevuld gaan worden door werken in de avond,het weekend en de nacht.

Functievereisten

Jij…

…bent een enthousiaste, gedreven, collega, die de visie van Pergamijn uit eigen overtuiging uitdraagt.

…hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding (niveau 4), HBO-V(niveau 5/6) Big geregistreerd en minimaal drie jaar werkervaring in de gehandicapten-, ouderen-, verpleeg-zorg of psychiatrie.
…bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand. Je bent in staat om methodisch te werken, en kan ad hoc reageren op calamiteiten.
…kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken.
…bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistisch blik naar problemen en uitdagingen. Je houding naar medewerkers is coachend. Verder vind je het aantrekkelijk om te werken in een organisatie die volop in beweging is en op dit moment een transformatie in de ondersteuning en begeleiding doormaakt van 'van zorgen voor, naar zorgen dat'.

Wat staat daar tegenover?

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 50. Pergamijn biedt een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen na 17.00 uur met de dienstdoende hoofdwacht, via telefoonnummer 0475 479666

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Marie-Christine of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider.