Talent zoekt een

Horeca medewerker Talentino - Weekendhulp

Dienstverband

8 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Gronsveld

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Overige

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.

TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg. Binnen de regio Midden – Limburg, Horn, zijn we op zoek naar een medewerker die ons zelf oplossende team binnen ‘’De Abdij’’ kan komen versterken als WEEKENDHULP. Er zijn verschillende mogelijkheden van afwas, ontbijt, housekeeping tot aan de horeca.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegro