Zuyderland zoekt een

Horeca medewerker voor Zorgcentrum Glana

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor ons Zorgcentrum Glana in Geleen zijn we voor onze horecavoorziening op zoek naar een gastvrije en enthousiaste horeca medewerker die graag ons gezellige team wil komen versterken. Samen met je (zorg)collega’s lever jij een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten en zorg je met veel enthousiasme en inzet voor een gastvrije en gezellige sfeer in ons restaurant.

Even voorstellen
Zorgcentrum Glana is een groot zorgcomplex waar een breed scala aan gespecialiseerde zorg wordt verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen en mensen die als het gevolg van een lichamelijke beperking extra zorg nodig hebben. Dit gebeurt zowel op grootschalige afdelingen als in kleinschalige woonvormen, net wat het beste past bij de behoefte en zorgvraag van de cliënt! Glana biedt verder eerstelijnsverblijf zorg na een ziekenhuisopname en verleent palliatieve terminale zorg in haar hospice. Daarnaast zijn er een drietal buitenlocaties (Beek, Stein en Zilverlinde) verbonden aan Glana. Ook in de wijk heeft het zorgcentrum een belangrijke rol als wijksteunpunt en aanbieder van dagvoorziening en is zij zorgverlener aan de nabijgelegen zorgappartementen. Vanwege de grootte van de locatie én omdat we dat ook heel leuk vinden, is het mogelijk om snel in te spelen op ontwikkelingen in zorgland.

Klaar voor de toekomst!

Als locatie is zorgcentrum Glana op dit moment volop in ontwikkeling. Zo wordt de bestaande bouw gerenoveerd en wordt er te midden van het park een prachtig, nieuw woon-zorgcomplex gerealiseerd, bestaande uit negen ruim opgezette woningen en een nieuw hospice.

Wat ga je doen?

 • Wij schrijven Gastvrijheid met een hoofdletter en vragen jou om dit samen met ons horecateam volledig uit te dragen. Je levert dan ook een belangrijke bijdrage aan een klantvriendelijke en gezellige sfeer binnen onze horecavoorziening, waarbij de wensen en behoeftes van onze cliënten centraal staan.
 • Je ontvangt in- en externe gasten in onze ontmoetingsruimte en begeleidt hen in hun vraagstellingen op het gebied van eten & drinken.
 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden waaronder het dekken van tafels en/of het klaarzetten van dranken, voedingsmiddelen, gerechten en afruimwagens.
 • Je assisteert in de keuken bij de bereiding van gerechten en bij de bereiding van speciale verstrekkingen (waaronder buffetten). Daarnaast serveer je versnaperingen en dranken bij gelegenheden en/of festiviteiten.
 • Daar waar nodig help je cliënten in onze winkel en bedien je het betaal- en registratiesysteem waarbij je tevens in staat bent om de kas op te maken en te zorgen voor een correcte afdracht.
 • Je controleert, reinigt en onderhoudt de gebruikte apparatuur, materialen en ruimten. Eventuele (technische) gebreken meld je aan de unitmanager of vakkundige horeca.
 • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met inachtneming van de hygiënevoorschriften (HACCP).

 Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevant diploma op niveau-1 en hebt ervaring in de horeca.
 • Je hebt kennis van voorraadbeheer en hygiënevoorschriften (HACCP).
 • Je bent klantgericht en hulpvaardig en je werkt systematisch, ordelijk en hygiënisch.
 • Je bent fysiek belastbaar als gevolg van lopen, langdurig staan en tillen.
 • Je beschikt over computerkennis en computervaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar en je bent beschikbaar op maandag tm zondag tussen 08.00 en 20.00 uur. Incidenteel kan dit tot 22.00 uur zijn. Je werkrooster is minimaal 1 maand van te voren bekend.

 Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
 • De arbeidsduur bedraagt 24 uur per week. Meer uren zijn bespreekbaar.
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 15 (minimaal €10,75 bruto per uur en maximaal €14,87 bruto per uur).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Harold Maessen, unitmanager Horeca, via telefoonnummer 06-12409250.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo goed mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, Extramuraal en Palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.