Koraal zoekt een

HR Adviseur - Sittard

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Koraal zoekt een ervaren HR Adviseur (24 u/w) voor Interne Dienstverlening en Strategie- en Kennisontwikkeling.

Jij bent een allrounder, gedreven, mensgericht, enthousiast en betrokken. Of het nu om loopbaangesprekken, verzuimprocedures of arbeidsmarktvraagstukken gaat. Als senior in het vak ben je inhoudelijk deskundig en sterk in processen!

Krijg jij energie van het voeren van goede inhoudelijke gesprekken én het professionaliseren van uiteenlopende processen? Beschik je over een gezonde dosis aanpassingsvermogen en ben jij vasthoudend? Dán ben jij een goede aanvulling voor ons HR team!

Het grootste deel van de centrale en regionale ondersteunende diensten zijn sinds 2019 bij Koraal samengebracht onder Interne Dienstverlening (ID). Interne Dienstverlening bestaat uit de organisatie-eenheden Shared Services, Facilitair & Vastgoed, Kwaliteit, Audit & Inspectie, Financiën, HR, ICT en Marketing, Verkoop & Communicatie, aangestuurd door de directeur Interne Dienstverlening.

Dienstverlening die dicht bij de regio's van Koraal plaatsvindt, wordt via uitvoerende klantteams georganiseerd.

Het team Strategie- en Kennisontwikkeling (SKO) van Koraal ressorteert onder de Raad van Bestuur en speelt - onder aansturing van de manager SK&O - Koraalbreed een belangrijke rol in het vergaren, ontwikkelen en laten stromen van Kennis. Vanuit een kleine kern van dedicated medewerkers vormt Strategie- en Kennisontwikkeling een netwerkorganisatie binnen Koraal.

Over de functie

Als HR adviseur ben je het aanspreekpunt voor alle HR vraagstukken, en tevens sparringpartner voor teamleiders en medewerkers. Jouw professionele advies is cruciaal en je durft gevraagd en ongevraagd je mening te geven.

Je bent een echte allrounder. Je voert gesprekken met medewerkers, geeft advies aan leidinggevenden, houd je bezig met de loopbaanontwikkeling van medewerkers maar ook met verzuimtrajecten, draagt verbetervoorstellen aan, bent bezig met arbeidsmarktvraagstukken en neemt deel aan verschillende projecten.

Op dit moment zijn vraagstukken als arbeidsmarkt, verzuim, binden en boeien van medewerkers en de veranderende organisatie onderwerpen waar we met prioriteit aandacht aan besteden.

Bovendien heb je een verantwoordelijkheid op het gebied van HR bedrijfsvoering. Je voorziet leidinggevenden en de controller periodiek van de nodige managementinformatie, voorzien van een eenvoudige analyse op personeelsgebied. Te denken valt aan het formatie versus bezettingsoverzicht, stand van zaken verlof- en contractsaldi, inzet personeel niet in loondienst e.d. Ook heb je een rol in het aanleveren van informatie m.b.t. de personele begroting.

Je werkt nauw samen met de HR Business Partner.


Wat biedt Koraal?


Een uitdagende, zelfstandige, flexibele en veelzijdige functie binnen een prachtige, maatschappelijke en professionele organisatie. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Koraal hoog in het vaandel!
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55: maximaal €4.211 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden)
  • Een dienstverband voor 24 uur per week.
  • De mogelijkheid om hybride te werken (zowel thuis als op kantoor). De standplaats is Sittard, maar je bent bereid om naar andere locaties te reizen als de werkzaamheden dat vragen.
  • De ruimte en aandacht om je verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste, gedreven en energieke collega! Een allround senior op het gebied van HR vraagstukken. Je bent resultaatgericht met een aanpakkersmentaliteit, leergierig, toont initiatief en bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

En verder...
  • Je hebt een HBO diploma in de richting van HR of een andere relevante opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol als HR adviseur.
  • Je bent resultaatgericht met een aanpakkersmentaliteit.
  • Je bent leergierig en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Over Koraal


Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong)volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.


Meer informatie


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Honoré Maertens, teamleider HR Ondersteuning en is bereikbaar op telefoonnummer 06-22 38 72 55.


Er wordt gelijktijdig in- en extern voor deze functie geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.


Voor het werken bij Koraal is een geldige VOG vereist. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Reageren

Interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie? Upload je CV en motivatiebrief uiterlijk vóór 2 december 2021 via onze sollicitatiepagina.