Koraal zoekt een

HR adviseur/Verzuimadviseur- Maastricht

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Koraal zoekt een enthousiaste en gedreven HR Adviseur voor de regio Maastricht Heuvelland en Westelijke Mijnstreek. Jij bent niet alleen mensgericht en betrokken, maar ook een allrounder die inhoudelijk deskundig is en daarnaast sterk in processen!

Krijg jij energie van het voeren van goede inhoudelijke gesprekken én wil jij graag werken in een maatschappelijk betrokken organisatie waar veel ruimte is om met eigen ideeën aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou.

Het betreft een functie voor 24 - 32 uur per week.

Over de functie
Als HR adviseur bij Koraal maak je iedere dag weer de verbinding met jouw interne klant. Je luistert naar de wensen en behoeften van zowel leidinggevenden als medewerkers en bent het eerste aanspreekpunt en gesprekspartner voor alle HR vraagstukken op operationeel en tactisch niveau. Je durft gevraagd en ongevraagd je mening te geven.

Je bent een echte allrounder. Je voert gesprekken met medewerkers, geeft advies aan leidinggevenden, draagt verbetervoorstellen aan en neemt deel aan verschillende projecten. De belangrijkste HR thema's voor de komende jaren zijn werkplezier, teamontwikkeling, verzuim, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, werving en binden & boeien.

Jouw aandachtsgebied is verzuim. Denk daarbij aan het coördineren van de verzuimprocessen, preventie, signaleren en het coachen van leidinggevenden m.b.t. verzuimbegeleiding.

Wat biedt Koraal?
Een uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie binnen een mensgerichte en professionele organisatie. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Koraal hoog in het vaandel.
  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 55 min € 3.281 en max € 4.806 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Contract: een contract voor onbepaalde tijd.
  • Uren: een dienstverband voor 24 - 32 uur per week.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden/werkkostenregeling, zoals o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, extra reiskostenregeling en uitruil eindejaarsuitkering.
  • Kennis en ontwikkeling: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, er zijn scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.
  • Een hybride functie waarbij je zowel op locatie als vanuit thuis kunt werken.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste, gedreven en energieke collega! Jij pakt op wat nodig is, van HR advies tot projecten. Hiervoor is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en goed georganiseerd en flexibel kunt werken. Je bent resultaatgericht, toont initiatief en bent leergierig. Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief sterk.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als HR adviseur, specifiek op het gebied van verzuim.

Over Koraal
Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.

Over Maasveld
Je werkt op de locatie Maasveld, rustig gelegen aan de rand van Maastricht. Maasveld biedt professionele zorg en ondersteuning op het gebied van wonen en werken aan mensen met (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Samen met orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof in Urmond, behoort Maasveld tot de regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek. Naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg biedt Koraal in deze regio, in samenwerking met ketenpartners, ook passend onderwijs aan.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renate Maes (HR Businesspartner, 06 - 22387940) of Kim van Bommel (HR adviseur, 06 – 1613 4150).

Voor het werken bij Koraal is een geldig VOG vereist.

Reageren
Interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie? Upload je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 16 juni 2024 via onze sollicitatiepagina.

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 20 juni 2024, de tweede ronde maandag 24 juni 2024.