Koraal zoekt een

HR Business Partner - Interne Dienstverlening

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Koraal zoekt voor Interne Dienstverlening in Sittard een enthousiaste en bevlogen HR Businesspartner (32-36 u/w). Een veelzijdige functie binnen een dynamische context. Een functie waarin veel van je gevraagd wordt, maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling, voor eigen initiatief en creativiteit.

Jij bent een verbinder, je luistert, je bent een bewezen HR professional. Je beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Een uitdaging ga je niet uit de weg. Jouw analytisch vermogen stelt je in staat om overzicht te houden, prioriteiten te stellen.


Over de functie


Als HR Businesspartner Interne Dienstverlening ben je lid van het team van HR Businesspartners, waar ieder als aandachtsgebied een regio of (in geval van onderwijs) een domein heeft en vanuit het Koraal HR beleid ook ieder kartrekker is voor de implementatie van diverse HR beleidsthema's. Hierbij worden er HR projecten geïnitieerd, waarbij de toets en afstemming met het Koraal HR beleid plaatsvindt.

Als HR Businesspartner:
 • Participeer je bij het optimaliseren HR processen, procedures en managementinformatie in relatie tot de bedrijfsvoering. Je hebt een belangrijke adviserende en ondersteunende rol bij de implementatie, evenals bij veranderopdrachten en innovatieprocessen en relevante ontwikkelingen.
 • Ben je in staat om het HR beleid binnen de gegeven kaders uit te voeren en denk je mee over het te ontwikkelen HR beleid van Koraal. Je bespreekt je analyses in het HR businesspartners overleg en met de manager HR. Als HR Businesspartner ben je een belangrijke sparringpartner voor de directeur Interne Dienstverlening.
 • Initieer en leid je HR projecten binnen Koraal en Interne Dienstverlening. Waar nodig stuur je bij op kwaliteit, planning en budget. Je begeleidt de implementatie en zorgt voor een goede borging. 
 • Ben je actief betrokken bij participatie.

Je anticipeert en schakelt waar nodig tijdig capaciteit en deskundigheid in. Je hebt naast je inhoudelijke HR professionaliteit kennis van de organisatie inrichting, werving & selectie, CAO Gehandicaptenzorg, leren & ontwikkelen, Arbo gerelateerde onderwerpen en bent in staat om op basis van managementinformatie HR adviezen uit te brengen.

Over Koraal

Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jongvolwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong) volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl


Wie zoeken wij?


Een enthousiaste en bevlogen collega die beschikt over een evenwichtige persoonlijkheid en een hands-on mentaliteit. Je bent gedreven, initiatiefrijk, volhardend en energiek. 

Als HR businesspartner ben je een actief deelnemer in de ontwikkeling en realisatie van het HR Beleid 2022-2027 van Koraal. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de managers van de afdelingen binnen Interne Dienstverlening en de directeur Interne Dienstverlening. Je hebt affiniteit met de andere domeinen van Koraal en je zoekt de samenwerking op met je collega’s binnen Interne Dienstverlening, maar ook met je HR collega’s van de andere regio’s. Vanuit je verbindende kwaliteiten ben je in staat om een bijdrage te leveren aan een cultuur van elkaar ondersteunen, vertrouwen geven en aanspreken en je vervult hierin zelf een voorbeeldfunctie.

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en onderhandelen. Belangrijk hierbij is empathisch vermogen en overtuigingskracht. Je kunt snel schakelen en anticiperen op zowel details als hoofdlijnen. Je bent in staat om te relativeren en beschikt over het vermogen tot zelfreflectie. 

Tevens ben je kritisch met gevoel voor tact en integriteit en zonder daarbij de belangen van de betrokken partijen uit het oog te verliezen. Vanuit je analytisch vermogen en door gestructureerd te werken, behoud je overzicht. Daarbij beschik je over voldoende financieel inzicht om tijdig te kunnen (bij)sturen. Je neemt op proactieve wijze verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling, en die van collega’s, waardoor vakkennis actueel blijft en jij als professional herkend en erkend wordt.

Daarnaast verwachten wij:
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van Human Resources of Bedrijfskunde op WO/HBO+ niveau, alsmede minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op senior HR niveau.
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving in het vakgebied, evenals actuele kennis van verander- en projectmanagement.

Wat bieden wij?

Koraal biedt een dynamische functie binnen een prachtige en veelzijdige maatschappelijke organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is. Je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontplooien binnen een omgeving waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

De functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.: 
 • Salaris: Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 65: min €3.945 en max €5.957 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract: direct een vast dienstverband.
 • Uren: het betreft een functie voor 32-36 uur per week.
 • Hybride werken: mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.


Meer informatie


Informatie over de functie en een uitgebreid functieprofiel is te verkrijgen bij Erwin Broeders (Manager HR) via Ebroeders@koraal.nl of via 06 – 22 49 35 65.

Een ontwikkelassessment, referentiecheck en VOG maken onderdeel uit van de procedure. 


Reageren


Spreekt deze uitdagende en veelzijdige functie je aan? Dan ontvangen wij graag je CV en uitgebreide motivatie uiterlijk 2 juni 2023.