Ciro zoekt een

HR medewerker

Dienstverband

18 uren

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij op HR-gebied administratief goed onderlegd, heb je ervaring met AFAS en ben je secuur? Reageer dan snel! 
Ciro, kennis- en behandelcentrum voor patiënten met een complexe chronische longaandoening, chronisch hartfalen en/of slaapstoornis, zoekt een HR-medewerker die systematisch kan werken en graag meedenkt, zodat HR-processen verder worden geoptimaliseerd.

Dit ga je doen

Als HR-medewerker kom je te werken in een dynamische omgeving waarin persoonsgerichte zorg centraal staat voor de patiënten. Geen dag bij Ciro is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te werken, eventueel zaken te signaleren en op het gehele HR-gebied de HR-functionaris te ondersteunen. Zo ben je verantwoordelijk voor diverse (administratieve) werkzaamheden bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers en rondom verzuim, verlof en Arbo. Ook fungeer je als eerste aanspreekpunt voor medewerkers als het gaat om HR-gerelateerde vragen en geef je binnen kaders desgewenst advies.

Hieraan voldoe je

  • Je bent in het bezit van een afgeronde administratieve MBO-opleiding niveau 4 met minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van HR of je bent afgestudeerd aan een HBO-opleiding HR;  
  • Ervaring met AFAS is zeer gewenst;
  • Kennis van de cao Ziekenhuizen en geldende wet- en regelgeving is een pré;
  • Betrouwbaarheid en integriteit zijn voor jou een vanzelfsprekendheid;
  • Secuur, ordelijk en systematisch zijn karaktereigenschappen die jou niet vreemd zijn, evenals flexibiliteit en stressbestendigheid;
  • Je bent open minded, hebt oog voor detail en durft verbeteringen aan te dragen.

Dit zullen wij jou bieden

Niet alleen persoonlijke aandacht voor onze patiënten, maar zeker ook voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. Vanuit jouw talenten, passies en drivers word je uitgedaagd - direct dan wel indirect - om hier een positieve bijdrage aan te leveren. Binnen Ciro zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen van toepassing met daarnaast allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Vooralsnog betreft het hier een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar, met bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde duur.

Informatie en solliciteren

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@ciro-horn.nl onder vermelding van vacaturenr 2020-003. Reageren is mogelijk tot 21 februari 2020. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 25 februari aanstaande. Neem bij vragen over de inhoud van de functie contact op met France Deckers, HR-functionaris, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via 0475-587 600. Meer informatie over Ciro vind je op onze website www.ciro-horn.nl.