Dichterbij zoekt een

HR Operations Manager (36 uur per week)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

HR Operations Manager (36 uur per week)

Dichterbij zoekt een daadkrachtige people manager die werk wil maken van zijn/haar talent! Als HR Operations Manager ben je verantwoordelijk voor meerdere HR disciplines. Samen met de betrokken collega’s bouw je verder aan de doorontwikkeling van de dienstverlening van de afdeling. Service met een glimlach noemen we dat binnen Dichterbij!

Alle administratieve HR activiteiten zijn in eigen beheer en dat geldt ook voor werving & selectie, flexbureau en roosterondersteuning. De afdeling draagt daarmee direct bij aan de ondersteuning van de primaire zorg. Aan jou de belangrijkste taak om de aanwezige talenten te ontdekken en uit te dagen, teneinde verdere verbeteringen van de bestaande processen en diensten te realiseren. Het bewaken van de continuïteit van de dagelijkse dienstverlening is de basis van waaruit je werkt. In deze rol vervul je tevens een vooraanstaande rol als sparringpartner voor lijnmanagement, zodat er een wederzijdse samenwerking is ten aanzien van de HR processen waar jij verantwoordelijk voor bent.

Er werken circa 55 medewerkers binnen het gehele bedrijfsonderdeel HR. In deze functie geef je leiding aan de medewerkers van het flex- en wervingsbureau en de personeels-, salaris- en verzuimadministratie. Naast genoemde onderdelen is HR verantwoordelijk voor leren & ontwikkelen binnen Dichterbij (leercentrum) en advisering en ondersteuning van het management van de verschillende regio’s bij de uitvoering van het HR beleid. Je legt in deze rol verantwoordelijkheid af aan de HR directeur.

Ben jij een ervaren, ondernemende en energieke HR Operations Manager en wil je talent inzetten en verder ontwikkelen? Voel jij je goed in de rol van coach en ben je een professionele sparringpartner voor management?  Solliciteer dan naar deze mooie functie bij Dichterbij .

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO/Academisch werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent een dienstverlener met daadkracht en staat positief in het leven;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de zorgsector en kennis van en ervaring met project management;
  • Je hebt ervaring als budgetverantwoordelijke voor de eigen afdeling;
  • Je weet een team te inspireren en mee te krijgen;
  • Je bent verander- en organisatiekundig onderlegd;
  • Je bent een verbinder.

Dit zijn wij

 

Dichterbij daagt ieder mens uit! Het levensgeluk van onze cliënten staat centraal. Zelfstandigheid is daarbij het vertrekpunt. Wij gaan op zoek naar de mogelijkheden van onze cliënten met betrokkenheid, warmte en professionaliteit. Dit in alle openheid en eerlijkheid.

Net zoals wij onze cliënten uitdagen om het beste uit zichzelf te halen doen wij datzelfde bij onze medewerkers. Wij vragen hen om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte.

Ben jij die persoon die het beste uit jezelf en je medewerkers wil halen en spreken de kernwoorden OPEN, SAMEN, BETROKKEN en PROFESSIONEEL je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Dit bieden we

* Een warme en betekenisvolle omgeving waar jouw talent kan bloeien

* Samenwerken met gemotiveerde en professionele collega’s in een moderne omgeving

* Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken

* Een contract voor onbepaalde tijd

* Het salaris is conform CAO-Gehandicaptenzorg, schaal FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek met een minimum van € 3.624,-  en een maximum van € 5.476,- bruto per maand

Kies jij voor een carrière in de zorg?

Heb je vragen over deze functie, of wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij op telefoonnummer 088–7540060.

 

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdagmiddag 20 augustus a.s., de tweede gespreksronde vindt plaats op donderdagochtend 27 augustus a.s.

 

Bij interesse kun je je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, indienen via het sollicitatieformulier op de website www.dichterbij.nl en rechtstreeks;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/hr-operations-manager-in-gennep